Julianus Inkasso alustab võlavangla ehitusega

Julianus Inkasso teatas, et alustab võlavangla ehitusega, et vähendada võlgnike hulka ühiskonnas. Kõik võlgnikud, kes osalevad vangla ehitusel, saavad oma võlast vabaks.

Üks päev ehitustöid võlavangla ehitusel vähendab võlga 20 euro võrra. Arvestades võlglaste hulka plaanib Julianus Inkasso püstitada Eestisse kaks vanglat mahutavusega 500 kohta.

„Majandussurutise järgsel ajal on Eestis väga palju võlgnikke, kellega peame igapäevaselt tegelema. Nende hulk kasvas viimaste aastate jooksul väga palju. Seepärast otsustas Julianus Inkasso alustada võlavangla ehitusega,“ ütles Julianus Inkasso OÜ juhatuse esimees Ülar Maapalu.

Süsteem on Maapalu sõnul väga lihtne: kõik vangla ehitusel osalevad võlgnikud saavad vähendada oma võlga: üks ehitustööpäev vähendab võlga 20 euro võrra. Kui võlgnik võtab ehitusele kaasa ka oma materjalid, on võimalik veelgi võlga vähendada – iga kilo tsementi ja iga kaasavõetud telliskivi vähendab võlga 1 euro võrra. 

Lähiajal  alustatakse läbirääkimisi justiitsministeeriumiga vangla loovutamistingimuste üle riigile.

„Sellise Public Private Partnership projektiga võidavad kõik osapooled, riik saab endale vanglad ning kodanikud saavad tööd ning vabanevad võlast. Seoses kuritegevuse kõrge tasemega, kurjategijate ülalpidamise vajadusega ning muude töökohtade puudumisega näeb Julianus Inkasso võlavanglate ehituses suurt perspektiivi ühiskonna murede leevendamisel ja lahendamisel. Lisaks pakuvad vanglad sooja kohta kõigile neile, kes karmi elu eest kaaluvad Austraaliasse pagemist,“ lisas Ülar Maapalu.

Kõigil võlgnikel, kes soovivad asuda oma võla vähendamisele, palutakse  ühendust võtta Julianus Inkasso võlahaldusosakonnaga inkasso@julianus.ee

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ ootab oma meeskonda PALGAARVESTAJAT

Maxima Eesti OÜ

19. november 2018

KAARLI HAMBAPOLIKLIINIK otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Tripod Grupp OÜ

30. november 2018

Uudised

Tööriistad