Autor: Lemmi Kann • 28. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

eArvekeskus kolmekordistas oma käibe

Võrreldes eelmise aasta esimese kvartaliga on eArvekeskuse teenust kasutavate organisatsioonide arv teinud suure hüppe ja toonud käibe kasvu pea 300%.

Oluline osa kasvus on avaliku sektori asutustel, praeguseks on eArvekeskuse ekinnitusring kasutusel juba sajas ettevõttes ja asutuses ning  liitujaid lisandub igal nädalal, teatas Eesti Post.

„eArvekeskus on jõudnud oma arengus stabiilse kasvu etappi - meie internetipõhised teenused on näidanud ennast parimast küljest pakkudes usaldusväärset ja alati kätte saadavat arvete haldamise keskkonda nii väikestele kui ka suurtele ettevõtetele," tõdes eArvekeskuse juht Margus Tammeraja.

eArvekeskuse plaanid näevad Tammeraja sõnul ette nii olemasoleva teenuse sisulist parendamist kui ka uute võimaluste lisamist vastavalt vajadustele. 

Kui eelmisel aastal kujunes olulisimaks uuenduseks ostuarvete digitaliseerimisteenuse lisandumine, siis käesoleval aastal pööratakse tähelepanu avaliku sektori asutuste eripära arvestavate funktsioonide lisamisele. Täiustatakse ka erasektorile pakutavaid võimalusi. Näiteks pakutakse internetipõhist müügiarvete koostamise võimalust koos müügiarvete elektroonse arhiveerimisega, mis vastab maksu- ja tolliameti nõuetele. eArvekeskuse kaudu on võimalik edastada e-arveid nii avalikule sektorile (sh kõigile Riigi Infosüsteemide Arenduskeskuse Dokumendivahetus Keskusega liitunud asutustele) kui ka eArvekeskusega liitunud firmadele.

Tasub teada

E-arvete eelis seni laialt levinud e-posti teel edastatavate PDF-arvete ees on kiirus ja garanteeritud kohalejõudmine, turvalisus ning andmete muutmatus edastuses masintöödeldaval kujul.

Eesti Posti eArvekeskus pakub ainsa kodumaise e-arvete operaatorina töökindlat ja järeleproovitud taristut, mis võimaldab Eestis minna massilisele e-arvete kasutamisele üle kaugelt enne Euroopa Liidu arengukavades prognoositavat 2020. aastat, mil e-arve peaks olema muutunud valdavaks arve esitamise viisiks Euroopas.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700