Keskkooliõpilased saavad õigusõpetuse tunde

Advokaadibüroo Hedman Partners viib koostöös Sihtasutusega Noored Kooli läbi heategevusprojekti, mille käigus annavad ettevõtte advokaadid ja juristid õigusõpetuse tunde mitmes Tallinna põhihariduskoolis.

Projekti eesmärk on noorte õigusalane ettevalmistamine tööturule sisenemiseks.

Hedman Partnersi partner Merlin Salviku sõnul on keskkooliõpilastele lepingu- ja tööõiguse põhialuste tutvustamine väga oluline. „Noortele peab varakult tutvustama õigusloomet, et nad oleksid iseseisvasse ellu ja tööturule sisenedes teadlikud oma õigustest, kohustustest ning oskaksid enda eest seista,“ lausus Salvik.

Igas koolis annavad eelnevalt SA Noored Kooli tunni ettevalmistuskoolituse läbinud Hedman Partnersi advokaadid ja juristid kaks koolitundi. Tunde annavad Hedman Partnersi advokaat ja partner Merlin Salvik, vandeadvokaat Urmas Kiik, advokaat Liisa Linna ning juristid Kerttu Sarapuu, Valter Võhma ja Dmitri Tšimpoaka. Heategevusprojekt viiakse ellu 2010/2011 kooliaasta teisel poolel.

Esimest lepingu- ja tööõiguse tundi käisid advokaat Liisa Linna ja jurist Kerttu Sarapuu andmas Viimsi Keskkoolis. Kahele abituuriumiklassile peetud loengu käigus tutvustati põgusalt üldisi põhimõtteid, mis noortel tööellu astumisel oleks vaja teada. Tagasiside koolilt oli Salviku sõnul igati positiivne.

Tasub teada

Hedman on äri-ja lepinguõigusele ning vaidlustele keskendunud õigusbüroo. Hedman Grupi bürood asuvad Helsingis, Tallinnas, Peterburis, Jekaterinburgis ja Leedus.
Tallinna ning Peterburi büroodel on enam kui 15 aastane kogemus kohalike ning rahvusvaheliste ettevõtete õigusalaste küsimuste lahendamisel.

 

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Tarkvararobootika ja tööprotsesside automatiseerimine – millal see läbimurde saavutab?

Olles kuulnud tarkvararobootikast ja tööprotsesside automatiseerimisest (robotic process automation, RPA), hakkavad ettevõtted sageli mõtlema, kas peaks eelistama RPAd praeguste süsteemide uute funktsioonidega värskendamise või integreeritud lahenduste loomise asemel.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad