Keskkooliõpilased saavad õigusõpetuse tunde

Advokaadibüroo Hedman Partners viib koostöös Sihtasutusega Noored Kooli läbi heategevusprojekti, mille käigus annavad ettevõtte advokaadid ja juristid õigusõpetuse tunde mitmes Tallinna põhihariduskoolis.

Projekti eesmärk on noorte õigusalane ettevalmistamine tööturule sisenemiseks.

Hedman Partnersi partner Merlin Salviku sõnul on keskkooliõpilastele lepingu- ja tööõiguse põhialuste tutvustamine väga oluline. „Noortele peab varakult tutvustama õigusloomet, et nad oleksid iseseisvasse ellu ja tööturule sisenedes teadlikud oma õigustest, kohustustest ning oskaksid enda eest seista,“ lausus Salvik.

Igas koolis annavad eelnevalt SA Noored Kooli tunni ettevalmistuskoolituse läbinud Hedman Partnersi advokaadid ja juristid kaks koolitundi. Tunde annavad Hedman Partnersi advokaat ja partner Merlin Salvik, vandeadvokaat Urmas Kiik, advokaat Liisa Linna ning juristid Kerttu Sarapuu, Valter Võhma ja Dmitri Tšimpoaka. Heategevusprojekt viiakse ellu 2010/2011 kooliaasta teisel poolel.

Esimest lepingu- ja tööõiguse tundi käisid advokaat Liisa Linna ja jurist Kerttu Sarapuu andmas Viimsi Keskkoolis. Kahele abituuriumiklassile peetud loengu käigus tutvustati põgusalt üldisi põhimõtteid, mis noortel tööellu astumisel oleks vaja teada. Tagasiside koolilt oli Salviku sõnul igati positiivne.

Tasub teada

Hedman on äri-ja lepinguõigusele ning vaidlustele keskendunud õigusbüroo. Hedman Grupi bürood asuvad Helsingis, Tallinnas, Peterburis, Jekaterinburgis ja Leedus.
Tallinna ning Peterburi büroodel on enam kui 15 aastane kogemus kohalike ning rahvusvaheliste ettevõtete õigusalaste küsimuste lahendamisel.

 

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Valdkonna tööpakkumised

RICKMAN TRADE OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Rickman Trade OÜ

23. september 2018

RAMIRENT otsib oma AR osakonda SOOME GRUPI JUHTI

Ramirent Shared Services AS

02. oktoober 2018

BALTIC CONNEXIONS OÜ otsib OSTUASSISTENT-RAAMATUPIDAJAT

Baltic Connexions OÜ

28. september 2018

Uudised

Tööriistad