Autor: Lemmi Kann • 11. märts 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raidla Lejins & Norcous uus partner on Arne Ots

Advokaadibüroo Raidla Lejins & Norcous partnerite ring on saanud täiendust - aasta alguses sai büroo partneriks vandeadvokaat Arne Ots.

"Arne lisandumine partnerite ringi on ühelt poolt tunnustuseks talle seni tehtu eest. Teisalt on büroo partnerkonna laiendamise eesmärgiks büroo jätkuva arengu tagamine ning uute võimaluste loomine. Kõigi meie klientide senisest veelgi parem teenindamine läbi spetsialiseerumise ja tipptasemel valdkonnapõhise nõustamise on meie olulisim eesmärk", ütles Raidla Lejins & Norcous asutaja ja juhtivpartner Jüri Raidla, kelle sõnul on Arne Otsa pühendumus, professionaalsus ja meeskonnavaim aidanud bürool kujuneda üheks juhtivaks riigihanke- ja menetlusõigusega tegelevaks bürooks Eestis.

Ots liitus Raidla Lejins & Norcous bürooga 1999. aastal ning on üks Eesti juhtivaid spetsialiste riigihangete, pankrotiõiguse ning tsiviil- ja halduskohtumenetluse valdkondades.

Ots on büroos töötatud aja jooksul esindanud ja nõustanud kliente paljude kaalukate riigihangete vaidluste lahendamisel. Ainuüksi 2010. aastal oli Ots ja tema koordineerimisel tegutsev töögrupp seotud ehituse ja IT sektori hankevaidlustega, kus riigihangete rahaline maht küündis 2,5 miljardi kroonini, märkis Jüri Raidla. 

Riigihanked ongi valdkond, millele büroo uus partner on peamiselt spetsialiseerunud. Lisaks on Ots nõustanud ja nõustab kliente pankroti-protsessides, rahvusvahelistes arbitraaživaidlustes Eestis ja välismaal, tööõiguslikes küsimustes ning majanduskuritegude menetlemisel.

Taust

1993. aastal asutatud Raidla Lejins & Norcous on juhtiv advokaadibüroo Eestis, mis kuulub koos Läti, Leedu, Soome ja Rootsi partnerbüroodega 2004.a. loodud RR ALLIANCE (endise nimega RoschierRaidla) ühendusse.

RR Alliance 250-l advokaadil tuginev, enam kui 400-liikmeline rahvusvaheline meeskond on läbi aastate olnud regiooni enamike kaalukate tehingute ning vaidluste põhinõustajaks.Raidla Lejins & Norcous on maailma suurimate ning sõltumatute õigusteenuste uuringufirmade sh Chambers & Partners, Practical Law Company ja IFLR1000 poolt koostatud iga-aastastes edetabelites järjekindlalt pälvinud esimese kategooria õigusnõustaja tunnustuse.Raidla Lejins & Norcous Tallinna büroo partnerid on Jüri Raidla, Sven Papp, Raino Paron, Toomas Vaher, Jaanus Ikla, Ants Nõmper ja Arne Ots.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700