HansaWorld valiti Euroopa parimaks SaaS teenuse pakkujaks

Eesti suurim majandustarkvara firmaHansaWorld tunnistati konkursil IT Excellence Awards tänavu Euroopa parimaks SaaS (Software as a Service) teenuse pakkujaks. Lisaks jõudis ettevõte finalistide hulka ka mobiilsuse kategoorias.

HansaWorld tutvustas konkursi þüriile internetipõhist majandustarkvara lahendust, mida kasutab rohelise energia pakkuja Intelligent Energy Suurbritannias, USAs, Jaapanis ja Indias. HansaWorld pakub kõiki tarkvara kui teenuse (Software as a Service, SaaS) komponente alates pilvepõhisest andmemajutusest kuni kuutasulise teenuse ja veebipõhiste rakendusteni, mida pole vaja arvutitesse paigaldada. Lisaks saab klient valida serveri asukohast sõltumatute pilvepõhiste teenuste, krediitkaardi makselahenduste, SMS meeldetuletuste, aadressregistri, vahetuskursi lahenduste, elektroonilise maksude halduse ning e-arvete vahel. Samuti on võimalik süsteem integreerida logistikateenuse pakkujaga.  

HansaWorld Estonia müügijuhi Katrin Peo sõnul on ettevõte pakkunud tarkvara teenusena juba üle 20 aasta enne selle valdkonna üleshaipimist.

“Tarkvara kui teenus sobib ettevõtetele, kes soovivad vähendada oma investeeringuid IT-taristusse ning kulusid selle kõige haldamiseks. “'Näiteks kui ettevõttel on palju töötajaid eri asukohtades või väljaspool kontoreid, siis hoiab tarkvara kui teenuse kasutamine ära probleemid kõigi kasutajate arvutite  ja programmide haldamisel. Samas on meie lahendusi võimalik kasutada ka siis, kui mõne kontori võrguühendus on katkenud," selgitas Peo.

Mis on mis

European IT Excellence Awards on ainus üle-Euroopaline konkurss, kus hinnatakse eeskätt just sõltumatute tarkvaraloojate ja teenusepakkujate lahendusi. Tänavu oli sel konkursil osalejaid 31 riigist, finaali jõudsid ühtekokku 62 ettevõtet 22 maalt.
Võitjad selgitas välja sõltumatu þürii, kuhu kuulusid IT-konsultandid ja ajakirjanikud.
HansaWorld on konkursil European IT Excellence Awards varem finaali pääsenud kahel korral: 2008. ja 2010. aastal.
Lisainfot konkursi kohta saab SIIT.   

1988. aastal tegevust alustanud globaalne äritarkvara lahenduste pakkuja HansaWorld on aastatega kasvanud Eesti suurimaks äritarkvara pakkujaks, kelle loodud Enterprise´i ja HansaRaama lahendusi kasutab Eestis üle 7000 ettevõtte ja asutuse.

Lisaks tavapärasele äritarkvarale sisaldab HansaWorldi integreeritud äriplatvorm dokumendihaldust, töövoogude juhtimist, tööaja arvestust, e-kaubanduse võimalusi, kaugvõrgu kasutust ning internetitelefoni lahendust.

 

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

RICKMAN TRADE OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Rickman Trade OÜ

23. september 2018

TALOT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Talot AS

30. september 2018

BALTIC CONNEXIONS OÜ otsib OSTUASSISTENT-RAAMATUPIDAJAT

Baltic Connexions OÜ

28. september 2018

Uudised

Tööriistad