Autor: Lemmi Kann • 23. veebruar 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otsitakse pere- ja töötajasõbralikemat ettevõtet

Sotsiaalministeerium, ajaleht Äripäev ning ajakiri Pere ja Kodu kuulutavad 11. korda välja pere- ja töötajasõbralike ettevõtete konkursi. Konkurss annab võimaluse tunnustada neid ettevõtteid, kes väärtustavad head tööõhkkonda ja arvestavad töötajate pereeluga.  

Juba 10 aastat on läbi viidud töötaja- ja peresõbraliku ettevõtte konkurssi, eesmärgiga innustada ja tunnustada ettevõtteid, kes mõistavad töötaja tasakaalustatud elu olulisust ning sellega kaasnevat suuremat tulu töötajale, ettevõttele ja ka laiemalt ühiskonnale.

Sel aastal on küsimustik võrreldes varasemate aastatega läbinud ka väikese uuenduskuuri ja lisandunud on küsimused, mis hõlmavad soolise tasakaalu temaatikat. Et töötajad on nii naised kui mehed, tähendab töötajasõbralikkus olemuslikult naiste ja meeste, emade ja isade vajaduste märkamist ja nende võrdset toetamist töö- ja perekohustuste täitmisel. Loodame, et konkursil osalevad ettevõtted võtavad muudatused avatud meelega vastu.

 "Möödunud aasta konkursil jäi osalejatelt kõlama mõte, et hea töötaja vajab motiveerimist ka raskel ajal, mil kõik on niigi rohkem valmis pingutama. Konkursiga tõstamegi esiteks esile tublimad ja paremad praktikad, teisalt anname teistele ettevõtjatele ideid, kuidas töökoht oma personalile veelgi meeldivamaks ja motiveerivamaks muuta," kutsub Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel konkursil osalema.

Konkursil osalemiseks palume täita juuresolev küsimustik ja saata see aadressil: Äripäev, Pärnu mnt 105, Tallinn, või faksile 6670 165. Ankeedid võite alla laadida täitmiseks .doc failina:

Konkursi töötaja ankeet

Konkursi ettevõtte ankeet

Ankeeti on võimalik täita ka veebis: http://www.aripaev.ee/mod/tagasiside/ettevote2011 .

Samuti palume teil informeerida oma ettevõtte töötajaid küsitlusest, kuna konkursi lõppvooru jõuavad vaid need ettevõtted, kelle töötajad annavad tagasisidet oma ettevõtte kohta aadressil: http://www.aripaev.ee/mod/tagasiside/tootaja2011.

Täidetud ankeete võib saata ka faksile 6670 165 või e-mailile [email protected]

 Palume ankeetidele nii ettevõtetel kui töötajatel vastata kuni 15. märtsini 2011. a. Konkursi tulemused avaldatakse mai lõpus - juuni alguses ajalehes Äripäev ning ajakirjas Pere ja Kodu, pingeritta seatakse 25 parimat, ülejäänud osalejad reastatakse tähestikulises järjestuses. Konkursi võitja ning teistele auhinnalistele kohtadele jõudnud ettevõtete väljakuulutamine ja autasustamine toimub 3. juunil 2011. 2010. aastal oli kõige pere- ja töötajasõbralikum ettevõte Webmedia AS, 2009. aastal Advokaadibüroo Sorainen AS, 2008. aastal Webmedia AS, 2007. aastal NT Logistika AS, 2006. aastal Scannotec, 2005. ja 2004. aastal Vain & Partnerid, 2003. aastal Krediidipank, 2002. aastal Paikuse Saeveski ning 2001. aastal Eesti Post. Lisainfo: Jane Suu, tel 667 0381 või [email protected]

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700