Venemaa maksueksimused ulatuvad miljarditesse

Venemaa maksuamet avastas eelmisel aastal eelarvelistes asutustes rahandusalaseid rikkumisi Moskvas 217 miljardi rubla ehk 5,5 miljardi euro eest, kirjutab lenta.ru.

Venemaa maksuameti juhi Sergei Stepašini sõnul pole Moskvas 8 miljardit rubla kasutatud sihipäraselt.

Kogu riigis on Stepašini sõnul riiklikus sektoris rahandusalaseid rikkumisi 484 miljardi rubla ehk 12 miljardi euro ulatuses. Jaanuaris rääkis Stepašin veelgi suuremast summast – 580 miljardist rublast.

Veebruari alguses kontrollis Venemaa maksuamet eelarveraha kasutamist Moskva transpordikompleksis aastatel 2008–2010 ja avastas sealt rikkumisi 215 miljardi rubla ulatuses. Pärast nende andmete avaldamist lahkus Moskva metrood juhtinud Dmitri Gajev ametist.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann, Anu Jõgi

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ ootab oma meeskonda PALGAARVESTAJAT

Maxima Eesti OÜ

19. november 2018

KAARLI HAMBAPOLIKLIINIK otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Tripod Grupp OÜ

30. november 2018

Uudised

Tööriistad