Mart Nõmper: vaba konkurents on hea

Rödl & Partner Audit OÜ juhtiva audiitori Mart Nõmperi sõnul tema huvi II pensionisamba vastu ei mõjuta see, et alates 1.augustist võib oma pensionifondi vahetada igal ajal ning see soodustab vaba konkurentsi.

„Üks kord aastas rahuldas mind täiesti. Küll aga igasugused tõkete seadmised, millel meil otsest vajadust ei ole, pole mõistlikud. Et see maha võeti, on mulle sobilik, aga minu otsuseid see ei mõjuta,“ kommenteeris Nõmper.

Nõmper lisas, et praktikas on ta kaks korda vahetanud ning liitus sellega kohe, kui pensionifondi aeg algas. „Vabakonkurentsi soodustamine on hea,“ lausus Nõmper.

Eile võeti riigikogu vastu pensionifondi reguleeritava seaduse, millega muudeti seda, et  osakuomanikul võimalik talle kuuluvaid pensionifondi osakuid vahetada teise pensionifondi osakute vastu senise ühe korra asemel kolm korda aastas.
Sissemaksete suunamist uude pensionifondi võib otsustada igal ajal. 

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad