ERPEL: majandustarkvarade haldajad on euro tulekuks valmis

Eile toimunud MTÜ Eesti Raamatupidamisettevõtete Liidu (ERPEL) seminaril „Majandustarkvarade valmisolek euro tulekuks“ tõdeti, et programmide haldajad on lähenenud euro tulekuga seonduvatele muutustele erinevalt, aga euro tulekuks on valmis kõik programmid.

Tegemist oli ERPEL-i seminaride sarja avaüritusega.

Seminaril esinesid erinevate majandustarkvarade haldajad, kes andsid ülevaate programmide valmisolekust eurole üleminekul. Päeva lõpuks tõdeti, et programmide haldajad on lähenenud euro tulekuga seonduvatele muutustele erinevalt, muudatuste iseloom oleneb nii programmi eripäradest kui ka võimalustest. Järgmise aasta alguses saabuva euro tulekuks on aga valmis kõik programmid.

Päeva jooksul käidi läbi selliste suuremate tarkvarade eurovalmidus nagu Account Studio, Directo, HansaWorld, Microsoft Dynamics NAV, Merit Aktiva ja Palk ning SAF. Seminaril osalesid erinevate raamatupidamisfirmade töötajad, kes tõdesid, et võrdlev info erinevate majandustarkvara programmide sisu kohta andis seminarile lisandväärtust, mida eelnevalt oodatagi ei osatud.

“ERPEL-i seminari oluline väärtus majandustarkvara firmade jaoks oli ühe laua taga istumine Eesti suuremate raamatupidamisfirmadega. See võimaldas lisaks euro valmiduse tutvustamisele paremini tundma õppida ka raamatupidamisfirmade vajadusi. Seega saame olla neile tulevikus veelgi paremaks partneriks," ütles majandustarkvara firma Directo OÜ müügidirektor Egon Leego.

„Raamatupidamisbürood said väga hea ülevaate turul tegutsevatest raamatupidamisprogrammidest. Väga põnev oli kuulata raamatupidamisprogrammide arendajate diskussioone, milles muuhulgas ka üksteise nõrkustele viidati. Raamatupidamisbüroo esindajatele andis see hulgaliselt rohkem infot, kui tavapärane reklaamüritus. Seminari eesmärgiks oli saada ülevaade raamatupidamisprogrammide valmisolekust EUR-i tulekuks ja tõhustada koostööd raamatupidamisbüroode ja programmi arendajate vahel. Selle eesmärgi me ka saavutasime“ kommenteeris Eesti Raamatupidamisettevõtete Liidu juhatuse liige Ly Sibold.

Mis on mis

Eesti Raamatupidamisettevõtete Liit on 2010.a. juunis loodud mittetulundusühing, kuhu kuulub 15 ettevõtet. Liidu eesmärgiks on panustada raamatupidamisteenuse valdkonna arengusse Eestis, tõsta seeläbi teenuse kvaliteeti ning viia sisse raamatupidamisteenuse atesteerimiskord.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad