ERPEL: majandustarkvarade haldajad on euro tulekuks valmis

Eile toimunud MTÜ Eesti Raamatupidamisettevõtete Liidu (ERPEL) seminaril „Majandustarkvarade valmisolek euro tulekuks“ tõdeti, et programmide haldajad on lähenenud euro tulekuga seonduvatele muutustele erinevalt, aga euro tulekuks on valmis kõik programmid.

Tegemist oli ERPEL-i seminaride sarja avaüritusega.

Seminaril esinesid erinevate majandustarkvarade haldajad, kes andsid ülevaate programmide valmisolekust eurole üleminekul. Päeva lõpuks tõdeti, et programmide haldajad on lähenenud euro tulekuga seonduvatele muutustele erinevalt, muudatuste iseloom oleneb nii programmi eripäradest kui ka võimalustest. Järgmise aasta alguses saabuva euro tulekuks on aga valmis kõik programmid.

Päeva jooksul käidi läbi selliste suuremate tarkvarade eurovalmidus nagu Account Studio, Directo, HansaWorld, Microsoft Dynamics NAV, Merit Aktiva ja Palk ning SAF. Seminaril osalesid erinevate raamatupidamisfirmade töötajad, kes tõdesid, et võrdlev info erinevate majandustarkvara programmide sisu kohta andis seminarile lisandväärtust, mida eelnevalt oodatagi ei osatud.

“ERPEL-i seminari oluline väärtus majandustarkvara firmade jaoks oli ühe laua taga istumine Eesti suuremate raamatupidamisfirmadega. See võimaldas lisaks euro valmiduse tutvustamisele paremini tundma õppida ka raamatupidamisfirmade vajadusi. Seega saame olla neile tulevikus veelgi paremaks partneriks," ütles majandustarkvara firma Directo OÜ müügidirektor Egon Leego.

„Raamatupidamisbürood said väga hea ülevaate turul tegutsevatest raamatupidamisprogrammidest. Väga põnev oli kuulata raamatupidamisprogrammide arendajate diskussioone, milles muuhulgas ka üksteise nõrkustele viidati. Raamatupidamisbüroo esindajatele andis see hulgaliselt rohkem infot, kui tavapärane reklaamüritus. Seminari eesmärgiks oli saada ülevaade raamatupidamisprogrammide valmisolekust EUR-i tulekuks ja tõhustada koostööd raamatupidamisbüroode ja programmi arendajate vahel. Selle eesmärgi me ka saavutasime“ kommenteeris Eesti Raamatupidamisettevõtete Liidu juhatuse liige Ly Sibold.

Mis on mis

Eesti Raamatupidamisettevõtete Liit on 2010.a. juunis loodud mittetulundusühing, kuhu kuulub 15 ettevõtet. Liidu eesmärgiks on panustada raamatupidamisteenuse valdkonna arengusse Eestis, tõsta seeläbi teenuse kvaliteeti ning viia sisse raamatupidamisteenuse atesteerimiskord.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad