Autor: Lemmi Kann • 11. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KredEx sõlmis koostöölepingu UniCredit Leasing Eesti filiaaliga

SIA UniCredit Leasing Eesti filiaal ja KredEx allkirjastasid täna, koostöölepingu, mille kohaselt on UniCredit Leasing Eesti filiaalist liisingut taotlevatel ettevõtetel võimalik kasutada KredExi käendust.

KredExi ettevõtlus- ja ekspordidivisjoni juhi Lehar Küti sõnul on KredExi käendus abiks eelkõige ettevõtetele, kelle krediidiajalugu on lühike, kes tegutsevad riskantses majandusharus, kelle omafinantseerimisvõime on väike või kes soovivad liisida seadmeid, mille realiseerimisväärtust on raske hinnata.

„KredExi käendus aitab maandada ettevõtete finantseerimisega seonduvaid riske ning võimaldab seeläbi ettevõtetele paremat ligipääsu kapitalile ja soodsamaid finantseerimistingimusi," lisas Kütt.

„Osana 17 Euroopa riiki katvast liisinguvõrgustikust soovib UniCredit Leasing Eesti filiaal toetada Eesti ettevõtete konkurentsivõimet Euroopa ühisturul. Eesmärk saada Eestis tööstusliisingu eksperdiks tähendab praktilises finantseerimistegevuses vajadust täiendavate lisatagatiste järele. KredExi poolt pakutavad käendused aitavad meil finantseerimislahendusi pakkuda ka spetsiifilistele seadmetele ja tehnoloogiatele," kommenteeris Pille Parind, UniCredit Leasing Eesti filiaali juhataja.

KredEx aitab parandada ettevõtete rahastamisvõimalusi, käendades kuni 75% krediidi- või finantseerimisasutuse poolt ettevõttele väljastatavast laenust, pangagarantiist või liisingvara tasumata väljaostuhinnast.

Ärimudeli toimimist tõestanud hea arengupotentsiaaliga ettevõtetele pakub KredEx allutatud laenu ning alustavatele ettevõtetele stardilaenu.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700