Autor: Lemmi Kann • 4. november 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ja Slovakkia advokaadid sõlmisid koostööleppe

Advokaadibüroo Lentsius & Talts ning Slovakkia Advokaadibüroo Bužek & Terem sõlmisid koostöökokkuleppe, mis annab Eesti ettevõtjatele lihtsa võimaluse saada Slovakkias professionaalset õigusnõustamist.

Advokaadibüroo Bužek & Terem osutab õigusabi nii Slovakkia kui ka

rahvusvahelistele ettevõtetele ning õigusabi osutamisel on büroo spetsialiseerunud kõikidele õigusvaldkondadele, kuid eelkõige äriõigusevaldkonnale. Bužek & Terem advokaadid osutavad õigusabi slovaki, inglise,saksa ja prantsuse keeles.

„Sõlmitud koostöökokkulepe annab büroo klientidest ettevõtjale võimaluse

saada Eestist lahkumata professionaalset õigusabi Slovakkia ühelt parimaltadvokaadibüroolt. Eesti ettevõtja jaoks on ka lihtsam ja kindlam, kui tasaab oma mure ära rääkida eesti keeles, et vältida arusaamatusi võiavaldatud mitmetitõlgendamist,“ rääkis advokaadibüroo Lentsius & Taltspartner vandeadvokaat Margus Lentsius.

Sõlmitud koostöökokkulepe tulemusena on Eesti ettevõtjatel võimalus saada

usaldusväärset ja professionaalset õigusnõustamist Slovakkias advokaadibürooLentsius & Talts vahendusel. Nii saab Margus Lentsiuse sõnul nende büroostvajadusel maha pidada ka konverentsnõupidamisi Bužek & Teremi advokaatidega.

Vandeadvokaat Raul Taltsi sõnade kohaselt suureneb Eesti ettevõtjate huvi

Slovakkia ja seal ettevõtlusega tegelemise võimaluste vastu päev-päevalt.Samavõrd intensiivseks hindavad vandeadvokaadid ka Slovakkia ettevõtjatehuvi Eesti ja siin tegutsemise võimaluste vastu. Koostöökokkulepe kujunesvälja kahe büroo varasema koostöö alusel.

„Slovakkia ja Eesti vaheline koostöö on hakanud hoogsamalt arenema peale

mõlema riigi liitumist Euroopa Liiduga. Samas on alati ruumi suhetesüvendamiseks, eriti valdkondades, mis puudutavad majandustegevust,vastastikuseid investeeringuid ja turismi,“ märkis Talts.

Slovakkide jõupingutused võimaldasid neil ühineda eurotsooniga juba 2009.

aastal ning slovakid on igakülgselt toetatud Eesti püüdlusi võtta Euroopaühisraha käibele alates 01. jaanuarist 2011. Eesti ja Slovakkia üldistesuhete aluseks on sarnane ajalookogemus, lähedased või kattuvad huvidjulgeoleku ja arengu tagamisel ning vaated Euroopa tulevikule, lisasidadvokaadid.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700