SAP lubab tarkvara juurutamise hinda langetada 40%

Majandustarkvara tootja SAP AG sai valmis Eesti ühe levinuma analüüsitarkvara BusinessObjects kuue ärivaldkonna parimate praktikate eelseadistused, mis vähendab juurutuse aja- ja rahakulu 40%.

Eesti SAP esindust juhtiva Tiit Partsi sõnul puudutab uuendus majandustarkvara ERP kasutavaid kliente, kellele analüüsitarkvara integreerimise koguhind muutub tänu lihtsamale juurutamisprotsessile senisega võrreldes keskmiselt viiendiku võrra odavamaks.

“Valdkonnapõhised eelseadistused võimaldavad viia juurutamise läbi kiiresti, juba kaheksa nädalaga,” ütles Parts.

Kümme eelseadistatud funktsionaalsust võimaldavad kiiremat ja odavamat juurutust avaliku- ja tervishoiusektori, jae- ja hulgikaubanduse, äriteenuste ning telekommunikatsiooni valdkondade ettevõtetele. SAP kinnitusel laieneb eelseadistustatud BusinessObjects tarkvara järgmise kuue kuu jooksul ka teistele ärivaldkondadele.

SAP arendas BusinessObjects eelseadistused välja koostöös klientidega, näiteks Johns Hopkinsi ja Singapuri Riiklik Ülikool, Suurbritannia transpordiministeerium, Coca-Cola, Colgate, Unilever, Procter & Gamble, Zions bank ja erinevad energeetikaettevõtted.

Ärianalüüsi tarkvara BusinessObjects kasutab Eestis praegu ligi 150 olulisemat ettevõtet.

Taust

Enam kui 120 riigis üle 100 000 kliendi teenindav SAP AG on maailma juhtiv majandustarkvara tootja, mis pakub ligi 30 erinevas tööstusharus tegutsevatele igas suuruses ettevõtetele IT-rakendusi ja teenuseid.
SAP AG korporatsioon teenis 2009. aastal 10,67 miljardit eurot müügitulu.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad