Raamatupidamise toimkond sai uued liikmed

Raamatupidamise toimkonna uuteks liikmeteks said rahandusministri ettepanekul vandeaudiitor Eneken Napa ja Tartu Ülikooli dekaan ning majandusarvestuse professor Toomas Haldma.

Arvestades seniste liikmete tulemuslikku koostööd, olid uude toimkonda esitatud liikme kandidaadid enamuses samad, mis eelmises koosseisus. Uuteks liikmeteks on vandeaudiitor Eneken Napa ja Tartu Ülikooli dekaan ning majandusarvestuse professor Toomas Haldma.

Eelnõu kohaselt kuuluvad uude raamatupidamise toimkonda lisaks nimetatud isikutele ka audiitorkogu esindaja Ago Vilu, finantsinspektsiooni esindaja Helene Trušina, Eesti Raamatupidajate Kogu esindaja Anne Nuut, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja esindaja Tiina Mõis ning arvestusala ekspert Juta Maar.

Raamatupidamise toimkonna nimetab valitsus rahandusministri ettepanekul seitsmeliikmelisena kolmeks aastaks raamatupidamise spetsialistidest, selle ala teadlastest ja praktikutest. Raamatupidamise toimkonna praeguse koosseisu volitused lõppesid 3. oktoobril 2010. Toimkonna ülesandeks on Riigi Teatajas avaldatavate juhenditega suunata raamatupidamisalast tegevust.

Viimati andis toimkond välja raamatupidamisalase juhendi euro kasutuselevõtuks (RTL, 28.05.2010, 26, 459).

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad