Raamatupidamise toimkond sai uued liikmed

Raamatupidamise toimkonna uuteks liikmeteks said rahandusministri ettepanekul vandeaudiitor Eneken Napa ja Tartu Ülikooli dekaan ning majandusarvestuse professor Toomas Haldma.

Arvestades seniste liikmete tulemuslikku koostööd, olid uude toimkonda esitatud liikme kandidaadid enamuses samad, mis eelmises koosseisus. Uuteks liikmeteks on vandeaudiitor Eneken Napa ja Tartu Ülikooli dekaan ning majandusarvestuse professor Toomas Haldma.

Eelnõu kohaselt kuuluvad uude raamatupidamise toimkonda lisaks nimetatud isikutele ka audiitorkogu esindaja Ago Vilu, finantsinspektsiooni esindaja Helene Trušina, Eesti Raamatupidajate Kogu esindaja Anne Nuut, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja esindaja Tiina Mõis ning arvestusala ekspert Juta Maar.

Raamatupidamise toimkonna nimetab valitsus rahandusministri ettepanekul seitsmeliikmelisena kolmeks aastaks raamatupidamise spetsialistidest, selle ala teadlastest ja praktikutest. Raamatupidamise toimkonna praeguse koosseisu volitused lõppesid 3. oktoobril 2010. Toimkonna ülesandeks on Riigi Teatajas avaldatavate juhenditega suunata raamatupidamisalast tegevust.

Viimati andis toimkond välja raamatupidamisalase juhendi euro kasutuselevõtuks (RTL, 28.05.2010, 26, 459).

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Valdkonna tööpakkumised

KAARLI HAMBAPOLIKLIINIK otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Tripod Grupp OÜ

30. november 2018

MAXIMA EESTI OÜ ootab oma meeskonda PALGAARVESTAJAT

Maxima Eesti OÜ

19. november 2018

Uudised

Tööriistad