Tark & Co ühendas jõud Läti ja Leedu advokaadibüroodega

Advokaadibüroo Tark & Co pani leivad ühte kappi Läti advokaatide Grunte & Cers'i ning Leedu Sutkiene, Pilkauskas & Partners'iga.

Kolme büroo partnerid kirjutasid 10. septembril 2010 alla ühinemiskokkuleppele. Bürood jätkavad tegevust ühise nime Tark Grunte Sutkiene all ning meeskonnaga, kuhu kuulub üle 80 advokaadi ja juristi Tallinnas, Tartus, Riias ja Vilniuses.

Ühinemise eesmärk on tugevdada büroo positsiooni Balti riikides. Ühinenud bürood on aktiivselt tegelenud töökorralduse ja standardite ühtlustamisega juba alates 2004. aastast.

„1991. aastal asutasin ma Tark & Co, mis oli üks esimesi eraomandil põhinevaid advokaadibüroosid Balti riikides. Täna olen uhkusega ühtse ülebaltilise advokaadibüroo partner. Ühinemine on 2004. aastal alguse saanud loomuliku protsessi tulemus,“ kommenteeris büroo Eesti juhtivpartner Aare Tark ühinemist.

Tark märkis, et maailma majanduses toimuv on üha suurendanud äriklientide soovi saada kvaliteetset õigusteenust piiriüleste tehingute läbiviimisel, äriõiguse küsimustes ja keerukate vaidluste lahendamisel. Büroo arvukas ja sujuvalt toimiv meeskond aitab rahuldada klientide kasvavaid vajadusi Baltimaades.

„Kuigi oleme töötanud piiriülestes meeskondades juba meie koostöö algusajast saadik, muutsime nüüd struktuuri ning moodustasime Eesti, Läti ja Leedu advokaatidest koosnevad praktikagrupid. Kõigi kolme maa kontorid on tugevad ühinemiste ja omandamiste, pangandus- ja finantsõiguse, äriõiguse ning vaidluste lahendamise vallas. Üheskoos oleme veel tugevamad,“ rääkis Läti büroo juhtivpartner Ivars Grunte.

”Me oleme väga rahul, et ühendasime jõud ning seeläbi hakkame eristuma seni turul tavapärasest ühtse kaubamärgi all tegutsemisest. Oleme panustanud palju energiat teenuste ühtlustamisse. Oleme võtnud kasutusele ühtsed kvaliteedistandardid ning integreerinud oma töökorraldust ja piiriüleste tehingute läbiviimise korda, et saada üheks bürooks,” lisas büroo Leedu juhtivpartner Eugenija Sutkiene, kes omal ajal asutas USA advokaadibüroo McDermott Will & Emery Vilniuse kontori, esimese eraõigusliku advokaadibüroo Leedus

Tark Grunte Sutkiene, mille meeskonda kuulub üle 80 advokaadi ja juristi Tallinnas, Tartus, Riias ja Vilniuses, on üks suuremaid ja kogenenumaid advokaadibüroosid Balti riikides. Tark Grunte Sutkiene jätkab strateegilist koostööd Valgevene suurima advokaadibürooga Vlasova Mikhel & Partners.

Büroo uus koduleht asub aadressil www.tarkgruntesutkiene.com.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad