Tark & Co ühendas jõud Läti ja Leedu advokaadibüroodega

Advokaadibüroo Tark & Co pani leivad ühte kappi Läti advokaatide Grunte & Cers'i ning Leedu Sutkiene, Pilkauskas & Partners'iga.

Kolme büroo partnerid kirjutasid 10. septembril 2010 alla ühinemiskokkuleppele. Bürood jätkavad tegevust ühise nime Tark Grunte Sutkiene all ning meeskonnaga, kuhu kuulub üle 80 advokaadi ja juristi Tallinnas, Tartus, Riias ja Vilniuses.

Ühinemise eesmärk on tugevdada büroo positsiooni Balti riikides. Ühinenud bürood on aktiivselt tegelenud töökorralduse ja standardite ühtlustamisega juba alates 2004. aastast.

„1991. aastal asutasin ma Tark & Co, mis oli üks esimesi eraomandil põhinevaid advokaadibüroosid Balti riikides. Täna olen uhkusega ühtse ülebaltilise advokaadibüroo partner. Ühinemine on 2004. aastal alguse saanud loomuliku protsessi tulemus,“ kommenteeris büroo Eesti juhtivpartner Aare Tark ühinemist.

Tark märkis, et maailma majanduses toimuv on üha suurendanud äriklientide soovi saada kvaliteetset õigusteenust piiriüleste tehingute läbiviimisel, äriõiguse küsimustes ja keerukate vaidluste lahendamisel. Büroo arvukas ja sujuvalt toimiv meeskond aitab rahuldada klientide kasvavaid vajadusi Baltimaades.

„Kuigi oleme töötanud piiriülestes meeskondades juba meie koostöö algusajast saadik, muutsime nüüd struktuuri ning moodustasime Eesti, Läti ja Leedu advokaatidest koosnevad praktikagrupid. Kõigi kolme maa kontorid on tugevad ühinemiste ja omandamiste, pangandus- ja finantsõiguse, äriõiguse ning vaidluste lahendamise vallas. Üheskoos oleme veel tugevamad,“ rääkis Läti büroo juhtivpartner Ivars Grunte.

”Me oleme väga rahul, et ühendasime jõud ning seeläbi hakkame eristuma seni turul tavapärasest ühtse kaubamärgi all tegutsemisest. Oleme panustanud palju energiat teenuste ühtlustamisse. Oleme võtnud kasutusele ühtsed kvaliteedistandardid ning integreerinud oma töökorraldust ja piiriüleste tehingute läbiviimise korda, et saada üheks bürooks,” lisas büroo Leedu juhtivpartner Eugenija Sutkiene, kes omal ajal asutas USA advokaadibüroo McDermott Will & Emery Vilniuse kontori, esimese eraõigusliku advokaadibüroo Leedus

Tark Grunte Sutkiene, mille meeskonda kuulub üle 80 advokaadi ja juristi Tallinnas, Tartus, Riias ja Vilniuses, on üks suuremaid ja kogenenumaid advokaadibüroosid Balti riikides. Tark Grunte Sutkiene jätkab strateegilist koostööd Valgevene suurima advokaadibürooga Vlasova Mikhel & Partners.

Büroo uus koduleht asub aadressil www.tarkgruntesutkiene.com.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad