Täna 19 aastat tagasi asuti ette valmistama põhiseadust

Äripäev avaldab tänavu igapäevast ärikalendri sarja, kust saab lugeda, mis on juhtunud Eesti majanduses sellel konkreetsel päeval viimase kahekümne aasta jooksul. 19 aastat tagasi

7.09.1991 Valiti 60-liikmeline Põhiseaduslik Assamblee, mis asus ette valmistama Eesti Vabariigi põhiseadust (assamblee alustas tegevust 13.09.91 ja lõpetas töö 10.04.92).
 
12 aastat tagasi
 
7.09.1998. ASi Koger & Sumbergi Grupp uueks ärinimeks sai AS FKSM (alates 15.02.05 kannab ärinime AS YIT Ehitus).
 
7.09.1998. ASis ETFC Grupp vahetus juhatuse esimees: ettevõtet alates 1996. aasta aprillist juhtinud Ants Laos lahkus omal soovil ja siirdus ettevõtte nõukokku ning uueks juhatuse esimeheks sai senine nõukogu liige Toomas Kõuhkna (Kõuhkna lahkus ETFC Grupi juhi kohalt 1999. aastal).
 
7.09.1998. Tallinna linnakohus kuulutas välja Bekkeri sadamat haldava ASi Balti Baas enamusaktsiate omaniku ASi Hoisti Kraana pankroti.
 
11 aastat tagasi
 
7.09.1999. Valitsus võttis vastu ekspordi riikliku garanteerimise korra.
 
9 aastat tagasi
 
7.09.2001. Tallinnas Balti jaama endises lähirongide hoones avas uksed kaubanduskeskus, mille rajamine läks maksma 15 miljonit krooni.
 
6 aastat tagasi
 
7.09.2004. AS Estonian Air avas lennuliini Brüsselisse.
 
5 aastat tagasi
 
7.09.2005. Puhkes Edgar Savisaare järjekordne majaskandaal – sai teatavaks, et Savisaare firma omandas Oliver Kruuda osalusega firmalt Kalev REC ASilt Keila-Joa suvilakompleksis asuva Laidoneri villana tuntud hoone ning sinna juurde kuuluva ligi 3000 ruutmeetri suuruse maatüki vaid 0,5 miljoni krooni eest ehk turuhinnast mitu korda odavamalt (riigiprokuratuur lõpetas 8.09.06 Kalev REC kinnisvaratehingute uurimise, leidmata selles kuritegu ja seega polnud Savisaare firma poolt Keila-Joa suvila ostmine turuhinnast 1,2 miljoni krooni võrra odavamalt seadusevastane).
 
4 aastat tagasi
 
7.09.2006. Sai teatavaks, et Arti Arakasele ja Richard Toomingasele kuuluv OÜ Euro Shipping ostis ASi Saaremaa Laevakompanii omanikult Vjatšeslav Leedolt 350 miljoni krooni eest 4 Lääne-Eesti saarte vahel sõitvat parvlaeva (laevu jäi endiselt opereerima Saaremaa Laevakompanii).
 
7.09.2006. Suri majandusteadlane ja poliitik Endel Eero.
 
3 aastat tagasi
 
7.09.2007. Konkurentsiamet andis loa tehinguks, millega Sportlandi kaubamärgi all tegutsev Sportland International Group AS võttis üle West Spordi kaubamärgi all tegutseva ASi Sport Agent kõik aktsiad.
 
Allikad: Äripäev, aastaraamat Kes? Mis? Kus? jm.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad