Glimstedt Straus & Partneritest sai Glimstedt

Advokaadibüroo Glimstedt Straus & Partnerid üks partneritest Ilmar Straus lahkus partnerite ridadest, advokaadibüroo uueks nimeks on Glimstedt.

Partneritena jätkavad vandeadvokaadid Priit Lätt, Marko Tiiman ja Indrek Leppik.

„Senisest neljast partnerist üks, Ilmar Straus, lahkus partnerite ringist büroo arengu erineva nägemuse tõttu, mis on ka ettevõtte nimemuutuse põhjuseks,” selgitas Glimstedt juhtivpartner, vandeadvokaat Priit Lätt.

Lätt ütles, et muutusi tuleb ikka ette. Vandeadvokaat usub, et jätkavates partnerites on siiras soov jõuliselt kasvada ja büroo teenuste portfelli laiendada ning seetõttu nähakse ka võimalust kaasata büroosse uusi partnereid, kes büroo kompetentsi ulatust laiendavad ja süvendavad.

„Koos Marko Tiimani ja Indrek Leppikuga eelistame intensiivset tegevusstrateegiat,” märkis Priit Lätt.

Glimstedti tugevustena tõi Lätt välja riigihanked, kohtuvaidlused, intellektuaalse omandi ja maksunõustamise. "Perspektiivis näeme väga häid võimalusi just äritehingute ja ettevõtlusvaldkonna õigusnõustamise kasvuks. Oleme büroosse kaasanud ja kaasamas väga hea oskusteabega äriõiguse spetsialiste,” ütles Lätt.

Klientide ja koostööpartnerite jaoks büroo nimemuutus olulisi muudatusi kaasa ei too.

Tasub teada

Glimstedt pakub oma partnerite kaudu täisteenust Rootsis, Balti riikides ja Valgevenes.
Bürool on mitmeid kontoreid Rootsis, samuti Tallinnas, Riias, Vilniuses ja Minskis. Glimstedti rahvusvahelises büroos töötab kokku üle 200 juristi-advokaadi. Glimstedt on Balti Hea Ühingujuhtimise Instituudi (www.corporategovernance.ee) asutajaliige ning Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni (www.estvca.ee) toetajaliige.
Glimstedt on advokaadibüroode keti TerraLex esindaja Eestis. Büroos töötab 16 inimest.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad