Täna 6 aastat tagasi asus Raul Vahtra juhtima rahapesu andmebürood

Äripäev avaldab tänavu igapäevast ärikalendri sarja, kust saab lugeda, mis on juhtunud Eesti majanduses sellel konkreetsel päeval viimase kahekümne aasta jooksul.

15 aastat tagasi

9.08.1995. Tallinna linnakohus kuulutas välja skandaalse kuulsusega Soome ärimehe Carl Danhammeri firma ASi Laevapuusepad pankroti.

8 aastat tagasi

9.08.2002. Tallinna linn otsustas asutada äriühingu ASi Paljassaare Sadam.

6 aastat tagasi

9.08.2004. Haiglatele teenuseid pakkuvas Tallinna Diagnostikakeskuses omandas suurosaluse OÜ Diagnostic Family, mille taga oli 34aastane Janek Ottis, kes seni oli tegutsenud peamiselt vee- ja kanalisatsiooniäris (26.08.04 otsustas Tallinna linnavalitsus kasutada eelisostuõigust, et osta tagasi 66% Tallinna Diagnostikakeskuse aktsiatest; vastavalt Tallinna linnakohtu 6.12.04 otsusele pidi Diagnostic Family tagastama diagnostikakeskuse aktsiad linnale).

9.08.2004. Raul Vahtra asus ülemkomissarina juhtima keskkriminaalpolitsei rahapesu andmebürood, enne seda töötas Vahtra keskkriminaalpolitseis jälitustehnika ja õigusalaste küsimustega; rahapesu andmebüroo endine ülemkomissar Arnold Tenusaar jätkas tööd samas järelevalvetalituse juhatajana).

3 aastat tagasi

9.08.2007. Suhtekorraldusfirma ASi Corpore senine ainuomanik Meelis Kubits müüs viiendiku firma aktsiatest ettevõtte konsultantidele Allar Tanklerile ja Dainis Hirvele.

Allikad: Äripäev, aastaraamat Kes? Mis? Kus? jm.

 

 

 

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Merit Palk

Merit Palk on kaasaegne pilvetehnoloogias palgaprogramm, kus professionaalsed võimalused on ühendatud kasutamise lihtsusega. Teil pole vaja süveneda erinevate tasude ja maksude arvestamise nüanssidesse, kogu tarkus on programmis olemas ning tulemus alati 100% õige.

Tarkvararobootika ja tööprotsesside automatiseerimine – millal see läbimurde saavutab?

Olles kuulnud tarkvararobootikast ja tööprotsesside automatiseerimisest (robotic process automation, RPA), hakkavad ettevõtted sageli mõtlema, kas peaks eelistama RPAd praeguste süsteemide uute funktsioonidega värskendamise või integreeritud lahenduste loomise asemel.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad