Täna 6 aastat tagasi asus Raul Vahtra juhtima rahapesu andmebürood

Äripäev avaldab tänavu igapäevast ärikalendri sarja, kust saab lugeda, mis on juhtunud Eesti majanduses sellel konkreetsel päeval viimase kahekümne aasta jooksul.

15 aastat tagasi

9.08.1995. Tallinna linnakohus kuulutas välja skandaalse kuulsusega Soome ärimehe Carl Danhammeri firma ASi Laevapuusepad pankroti.

8 aastat tagasi

9.08.2002. Tallinna linn otsustas asutada äriühingu ASi Paljassaare Sadam.

6 aastat tagasi

9.08.2004. Haiglatele teenuseid pakkuvas Tallinna Diagnostikakeskuses omandas suurosaluse OÜ Diagnostic Family, mille taga oli 34aastane Janek Ottis, kes seni oli tegutsenud peamiselt vee- ja kanalisatsiooniäris (26.08.04 otsustas Tallinna linnavalitsus kasutada eelisostuõigust, et osta tagasi 66% Tallinna Diagnostikakeskuse aktsiatest; vastavalt Tallinna linnakohtu 6.12.04 otsusele pidi Diagnostic Family tagastama diagnostikakeskuse aktsiad linnale).

9.08.2004. Raul Vahtra asus ülemkomissarina juhtima keskkriminaalpolitsei rahapesu andmebürood, enne seda töötas Vahtra keskkriminaalpolitseis jälitustehnika ja õigusalaste küsimustega; rahapesu andmebüroo endine ülemkomissar Arnold Tenusaar jätkas tööd samas järelevalvetalituse juhatajana).

3 aastat tagasi

9.08.2007. Suhtekorraldusfirma ASi Corpore senine ainuomanik Meelis Kubits müüs viiendiku firma aktsiatest ettevõtte konsultantidele Allar Tanklerile ja Dainis Hirvele.

Allikad: Äripäev, aastaraamat Kes? Mis? Kus? jm.

 

 

 

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ ootab oma meeskonda PALGAARVESTAJAT

Maxima Eesti OÜ

19. november 2018

KAARLI HAMBAPOLIKLIINIK otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Tripod Grupp OÜ

30. november 2018

Uudised

Tööriistad