Autor: Lemmi Kann • 3. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti jurist esindab Balti riike maailma juhtivas tehnoloogiaõiguse organisatsioonis

Alates 29. juulist on advokaadibüroo Glimstedt Straus & Partnerid intellektuaalse omandi ja IT-õiguse kompetentsikeskuse jurist Hele Karja valitud maailma ühe juhtiva tehnoloogiaõiguse organisatsiooni, International Technology Law Association (ITechLaw) kohalikuks esindajaks kogu Baltikumis perioodiks 2010-2011.

ITechLaw teenindab infotehnoloogia- ja telekommunikatsioonikogukonda alates 1971. aastast ja see on üks kõige laiema haardega selletaoline organisatsioon maailmas. ITechLaw eesmärgiks on informeerida ja harida juriste ning teisi valdkonnas tegutsevaid spetsialiste ja juhte vastavates erialastes küsimustes, tõstes seeläbi nõustamisteenuse ja teadmuse taset infotehnoloogia- ja telekommunikatsiooni sektoris. ItechLaw´l peakorteriga USAs on praeguseks üle 1000 liikme kuuelt erinevalt kontinendilt ning rohkem kui 60 riigist.

ITechLaw on koostöös EAS-iga korraldanud kolm rahvusvahelist konverentsi Tallinnas. Järgmine ITechLaw konverents leiab aset Berliinis 28.-29. oktoobril 2010. a. ITechLaw rahvusvahelised konverentsid on tuntud nende kõrgetasemeliste esinejate poolest, kes pärinevad maailma juhtivatest tehnoloogiaettevõtetest ja konsultatsioonifirmadest ning pakuvad alati kõrgeimat väärtust selles valdkonnas tegutsejatele. 

„Olen sellise tunnustuse üle väga õnnelik. Glimstedt Straus & Partnerid on esimene kogu Baltikumis, kes sellise positsiooni on saavutanud ning ees on ootamas põhjalik ja igakülgne vastava valdkonna teadmuse arendamine Eestis, Lätis ja Leedus. Plaanis on korraldada mitmeid seminare ja ümarlaudu, laiendada ITechLaw liikmeskonda ning tõsta selle kaudu üldist IT ja intellektuaalomandi oskusteabe taset Eestis, Lätis ja Leedus,“ kommenteeris Glimstedt Straus & Partnerid jurist Hele Karja kohalikuks esindajaks saamist.

Hele Karja on töötanud aastaid IT- ja intellektuaalse omandi õiguse juristina ning osalenud paljudel vastava valdkonna rahvusvahelistel konverentsidel, läbi viinud erialaseid seminare ja koolitusi.

Tasub teada

Glimstedt Straus & Partnerid on Balti riikides ja Valgevenes tegutsev  advokaadibüroo, mis keskendub peamiselt ettevõtlusalasele õigusnõustamisele äritehingute ja vaidluste lahendamise valdkondades. Büroo on kõrgelt hinnatud intellektuaalse omandi ja IT, maksude, riigihangete ja kohtuvaidluste kompetentsi poolest ning kogub tunnustust äritehingute nõustamise ning ühinemiste ja ülevõtmiste kompetentsikeskus.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700