Kuidas tööintervjuust töö välja võluda?

Tööintervjuul on oluline näidata, millist kasu värbavale firmale pakud ehk miks sind peaks värvatama. Sama oluline on aga intervjueerijaga kontakti leidmine.

Harvard Business Rewiev soovitab tänases päeva ivas kolm nippi, kuidas tööintervjuu enda kasuks pöörata.

1. Peegelda kehakeelt - isegi kui sa ei tunne end mugavalt, püüa oma olekuga jätta avatud ja sõbralik mulje. Kui intervjueerija kasutab avatud kehakeelt - kummardub rääkides sulle lähemale ja hoiab käed nähtaval - tee seda sama.

2. Leia ühiseid huvisid. Otsi seda, mis sind ja intervjueerijat ühendab. Ühisosa võib olla sarnased huvid või kogemused. Ideaalis on need tööga seotud, näiteks teil mõlemal võib olla kirg raskete ülesannete lahendamine.

3. Räägitavatel lugudel olgu moraal. Isegi, kui räägid vaid anekdoodi, võiks sel olla miski õpetlik nüanss küljes. Hästijutustatud eesmärgiga lood toovad välja su parimad omadused - lojaalsus, tööeetika või usaldusväärsus.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Tööriistad