Domeenivõidujooks läks käima

Järgmisel esmaspäeval jõustub uus domeeninimede reeglistik, millega kaovad praegused piirangud ning olemasolevad domeenid tuleb ümber registreerida. Registripidajad võtavad juba vastu avaldusi registreerimiseks.

Ehkki uus kord jõustub järgmisel nädalal, võtavad registripidajad juba taotlusi domeenide registreerimiseks. .ee lõpuga domeen maksab sõltuvalt registripidajast ca 350-370 krooni. Esimene hind kehtib näiteks veebimajutus.ee-l, teine Zone´il.

„Eeltaotluste vastuvõtmise peamine eesmärk on pakkuda inimestele võimalust soovitud domeeninimede registreerimistaotlused juba ette ära täita, et siis 5. juulil läheksid need esimeste hulgas EIS-i protsessimehhanismi,“ selgitas Zone Media tegevjuht Martti Varik. „Kui inimene esitab tellimuse 5. juulil, siis jõuavad tema taoltused sihtasutusse hiljem, sest registreerimisprotsess võtab oma aja ning soovitud domeenid ei pruugi selleks hetkeks enam vabad olla.“

Uue reeglistiku järgi kehtib domeenide registreerimisel reegel "kes ees-see mees" ehk täna vaba oleva domeeni võib registreerida kes iganes soovib. Kellel juba on registreerinud mõni .ee domeeninimi, saab selle uue korra kohaselt ümber registreerida 6 kuu jooksul, mil domeen teistele kättesaamatu.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Tööriistad