Ajakiri RP – nüüd ka veebis!

Ajakirja Raamatupidamise Praktik saavad ajakirja tellijad lugeda nüüd ka veebist!

Raamatupidamise Praktik sai endale nüüd ka veebikodu ning kui paberväljaannet parasjagu käepärast pole, leiab selle sisu veebist  aadressil http://rp.aripaev.ee/. Tänu RP veebiversioonile on lihtsalt leitavad kõik RP numbrid alates 2008. aastast.

Veebiajakirja RP saavad lugeja ajakirja tellijad ehk siis need, kes on tellinud ka paberajakirja.

RP koondab endasse seaduste sisuseletused, mis on raamatupidajale, personalitöötajale, finantsjuhile ning ka ettevõtte juhile tema igapäevases töös vajalikud, koondab kogu aktuaalse raamatupidamisinfo ühte kohta kokku, vahendab erialakogemusi ning avardab silmaringi. RP teeb koostööd Eesti juhtivate advokaadi-, raamatupidamis- ning audiitorbüroode ning oma ala spetsialistidega.

Mida on arvanud ajakirjast tellijad?

• Teil tore ajakiri, sest raamatupidamises muutub kogu aeg midagi ja selle kohta on hea lugeda, kui veel elulisi näiteid juurde toote.
• Erinevatest kohtadest otsimine võtab väärtuslikku aega – mida rohkem ühest kohast infot saad, seda parem.
• Väga hea, et selline praktiline töövahend on olemas.
• Väga hea, asjalik ja vajalik ajakiri.
• Olen mõnelgi korral saanud küsimusele vastuse, sirvides ajakirja mõnd artiklit. Kahepäevaselt koolituselt ei pruugi vastust alati saadagi. Alati on teretulnud audiitori nõuanded, kus ja millega eksitakse enim.
• Olen ajakirja teemavalikuga rahul, olen igast numbrist saanud teada midagi uut ja kasulikku. Meeldib, et kajastatakse ilmumise ajal olulisi küsimusi (nt aasta lõpus räägitakse saldokinnitustest, aasta alguses aastaaruande koostamisest).
• Suurepärane ajakiri – minu igakuine abimees. Kui praeguse masu tingimustes tühistasin kõik teised ajakirjade otsekorraldused tellimused, siis RP st ei loobunud. Ajakiri on sisukas ja väga hästi loetav.

Kui Sind ei ole veel ajakirja RP tellijateringis, saad nendega liituda SIIN.

Ajakirja Raamatupidamise Praktik ja raamatupidaja.ee toimetus soovivad kõigile lugejatele kaunist suve!

Järgmine RP number ilmub septembris.

 

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad