ÄP Käsiraamatute foorum: tööleping ja lapsehoolduspuhkus

Küsimus: Töötajaga on sõlmitud tähtajaline tööleping, mis lõppeb 21.08.2010. Töötaja jääb 1. juulist rasedus-sünnituspuhkusele. Kas tööleping lõppeb selle kuupäevaga ära või lükkub lõppemine edasi rasedus-sünnituspuhkuse päevade võrra? Kas lapsehoolduspuhkusel olemise ajal on võimalik töötada sama tööandja juures?

Vastus: Tähtajaline tööleping lõpeb tähtaja saabumisel vaatamata sellele, et töötaja on rasedus- ja sünnituspuhkusel või lapsehoolduspuhkusel. Soovi korral on võimalik muuta tähtajaline tööleping juba enne selle tähtaja lõppemist tähtajatuks töölepinguks ja ei pea ootama tähtaja lõppemist. Lapsehoolduspuhkusel olemise ajal töötamine võib töötaja ilma jätta riigi poolt makstavatest hüvitistest.

Vastas advokaadibüroo Lepik & Luhaäär LAWIN

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad