LUGEJA HÄÄL: pidage valimistel müügimaksu meeles!

Müügimaks ajab raamatupidaja.ee lugejatel meele nii mõruks, et paneb mõtlema äärmuslike abinõude peale - kas mitte ei peaks ennast Tallinna hingekirjast maha võtma?

„Kallis ettevõtja, tarbija, kõik, kes on müügimaksu vastu, Savisaare vastu - lihtsalt kirjutage ennast Tallinna linnast välja ja linn kukub paari kuuga pikali. Tehke vanaema-vanaisa vallale, kodukandile, kasvõi Ruhnu saarele head meelt. Lõppkokkuvõttes võidavad kõik, nii Eesti rahvas kui kogu Tallinn. See aasta on puhastusaasta ja võimu kaotavad paljud halvad!” kutsub lugeja kommenteerija nimega Kohalik tallinlasi üles ennast pealinna asemel kuhugi mujale elanikuks või ettevõtjaks registreerima.

Kodanik Arvaja nendib, et selline väljakolimise kiusatus tekib küll. „Kuid pikemal mõtlemisel tekib küsimus, miks peaks mina ära kolima, aga mitte Savisaar ja tema toetajad? Erinevalt neist on minu esivanemad siin põlvkondi elanud. Pigem pidage valimistel neid asju meeles!” soovitab ta.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

RICKMAN TRADE OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Rickman Trade OÜ

23. september 2018

TALOT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Talot AS

30. september 2018

BALTIC CONNEXIONS OÜ otsib OSTUASSISTENT-RAAMATUPIDAJAT

Baltic Connexions OÜ

28. september 2018

Uudised

Tööriistad