LUGEJA HÄÄL: pidage valimistel müügimaksu meeles!

Müügimaks ajab raamatupidaja.ee lugejatel meele nii mõruks, et paneb mõtlema äärmuslike abinõude peale - kas mitte ei peaks ennast Tallinna hingekirjast maha võtma?

„Kallis ettevõtja, tarbija, kõik, kes on müügimaksu vastu, Savisaare vastu - lihtsalt kirjutage ennast Tallinna linnast välja ja linn kukub paari kuuga pikali. Tehke vanaema-vanaisa vallale, kodukandile, kasvõi Ruhnu saarele head meelt. Lõppkokkuvõttes võidavad kõik, nii Eesti rahvas kui kogu Tallinn. See aasta on puhastusaasta ja võimu kaotavad paljud halvad!” kutsub lugeja kommenteerija nimega Kohalik tallinlasi üles ennast pealinna asemel kuhugi mujale elanikuks või ettevõtjaks registreerima.

Kodanik Arvaja nendib, et selline väljakolimise kiusatus tekib küll. „Kuid pikemal mõtlemisel tekib küsimus, miks peaks mina ära kolima, aga mitte Savisaar ja tema toetajad? Erinevalt neist on minu esivanemad siin põlvkondi elanud. Pigem pidage valimistel neid asju meeles!” soovitab ta.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Merit Palk

Merit Palk on kaasaegne pilvetehnoloogias palgaprogramm, kus professionaalsed võimalused on ühendatud kasutamise lihtsusega. Teil pole vaja süveneda erinevate tasude ja maksude arvestamise nüanssidesse, kogu tarkus on programmis olemas ning tulemus alati 100% õige.

Tarkvararobootika ja tööprotsesside automatiseerimine – millal see läbimurde saavutab?

Olles kuulnud tarkvararobootikast ja tööprotsesside automatiseerimisest (robotic process automation, RPA), hakkavad ettevõtted sageli mõtlema, kas peaks eelistama RPAd praeguste süsteemide uute funktsioonidega värskendamise või integreeritud lahenduste loomise asemel.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad