Baltikumi aasta maksunõustaja tiitel läks SORAINENile

Mainekas väljaanne International Tax Review omistas advokaadibüroole SORAINEN Baltikumi Aasta Maksunõustaja tiitli. 

Taoline auhind anti Baltikumi arvestuses välja esmakordselt. Baltimaad olid käesoleval aastal tiitlijagamisse kaasatud esmakordselt. Baltikumi Aasta Maksunõustaja tiitlile kandideerisid lisaks SORAINENile Deloitte, Ernst & Young ning PricewaterhouseCoopers.

SORAINEN pälvis aasta maksunõustaja tiitli rahvusvaheliste ja piiriüleste maksunõustamiste eest regioonis, samuti hinnati uuenduslikku lähenemist valdkonnas.

SORAINENi maksu- ja tolliõiguse töörühma juhi Kaido Loori sõnul on International Tax Review poolt välja antavad Euroopa maksunõustamise auhinnad väga mainekad. „Need on maksude valdkonna kõrgeimad võimalikud rahvusvahelised auhinnad. Meil oli siiralt hea meel juba siis, kui meid nominentide sekka valiti,“ ütles Loor. 

Auhindade määramisel arvestati 2009. aasta veebruarist käesoleva aasta veebruarini nõustatud maksuasjade mahtu, nende keerukust, lahenduste innovaatilisust ja ettevõtte maksutöörühma üldist võimekust. Ettevõtteid hindasid International Tax Review spetsialistid koostöös maksunõustajate, advokaatide, maksuspetsialistide ja ettevõtete juristidega. SORAINENi maksu- ja tolliõiguse töörühma hindamisel lähtuti hiljutistest maksuasjadest, mis hõlmasid AON, Barclays Bank, Royal Boskalis Westminster NV ja Airo Catering Services nõustamist.

Auhindu maksude ja siirdehindade nõustamise eest anti välja 25 riigi lõikes.

PricewaterhouseCoopers pälvis tiitli Euroopa Parim Siirdehindade Nõustaja.
PricewaterhouseCoopers ja Deloitte võtsid riigiti kumbki seitse ning Ernst & Young neli võitu siirdehindade kategoorias.

Euromoney Legal Media gruppi kuuluv International Tax Review on tuntuim maksustrateegia teemadele pühendunud rahvusvaheline väljaanne, mis andis sel aastal Euroopa maksunõustamise auhindu välja juba viiendat korda.


Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad