Kliendid hääletasid SORAINENi Baltikumi aasta advokaadibürooks

Teist aastat järjest tunnustasid kliendid SORAINENi Baltikumi Aasta Advokaadibüroo tiitliga, mis anti üle 14. mail PLC Which lawyer? auhinnatseremoonial.

PLC Which lawyer? auhindade võitjad selgitati välja ettevõtete juristide seas läbi viidud e-hääletusega. Kliendid kiitsid SORAINENi ühtlaselt kõrge kvaliteediga õigusteenust üle regiooni.

PLC Which lawyer? auhinnad on eriti olulised ja ihaldatud seetõttu, et neid antakse välja meie oma klientide seas tehtud hääletuse põhjal. Ettevõtted kasutavad tihtipeale mitmeid advokaadibüroosid ja seega oskavad teenuste taset võrrelda,” sõnas advokaadibüroo juhtivpartner Aku Sorainen.

“PLC on auhinda Baltimaade advokaadibüroodele välja andnud ainult kahel korral ja mõlemal aastal on see tiitel tulnud meile. Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele tipptasemel õigusteenust ning auhind näitab, et kliendid tunnustavad meie asjatundlikku abi, mis vastab nende regionaalsetele vajadustele,” lisas SORAINENi juhtivpartner Pekka Puolakka.

Kokku anti välja 34 auhinda regioonide ja riikide kaupa ning võitjad selgitati välja hääletusel, milles osales 5500 juristi üle maailma. Alates 1995. aastast ilmuv väljaanne PLC Which lawyer? on oluline käsiraamat, mida kasutavad juhtivad juristid ja advokaadibürood enam kui 110 riigis ja milles avaldatakse sõltumatut informatsiooni peamistes äriõiguse valdkondades tegutsevate juristide ja advokaadibüroode kohta.

PLC Which lawyer? kuulub juriidilist õigusteavet, tehinguanalüüsi ja õigusturu infot vahendavale rahvusvahelisele grupile Practical Law Company.

Alates 1995. aastast on SORAINEN teenindanud rohkem kui 6 000 ettevõtet Baltikumis ja Valgevenes. Büroo on andnud õigusabi enamiku suurimate äriühinguõiguse, ühinemiste ja ülevõtmis-, riskikapitali-, finantseerimis-, kinnisvara- ja muude äritehingute juures Baltikumis ja Valgevenes. SORAINENi kogemustepagasis on ligi 30 000 nõustamiskaasust erinevatest äriõiguse valdkondadest.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Tööriistad