Tallinn pani käima müügimaksu infotelefoni

Tallinna Ettevõtlusamet käivitas tänasest müügimaksu infotelefoni, kust saab küsida teavet 1. juunil pealinnas rakenduva müügimaksu kohta, teatas Raepress.

Kõnekeskuse telefoni number, millele helistades saab müügimaksu puudutavate küsimustega pöörduda, on 609 33 00.

Sellel numbril vastavad Tallinna Ettevõtlusameti reklaami- ja müügimaksu osakonna teenistujad ettevõtjate teabenõudele müügimaksu jaoks loodud müügimaksu kõnekeskuse kaudu, selgitas Raepress.

Tallinna Ettevõtlusameti koosseisus asusid möödunud esmaspäeval tööle ka kaks müügimaksu haldurit ja kaks konsultanti, kelle ülesanneteks on maksumaksjate nõustamine, kontrollide läbiviimine, rikkumiste tuvastamine jms.

Tallinnas 1. juunil kehtima hakkava müügimaksu kohta leiab infot Tallinna Ettevõtlusameti koduleheküljelt http://www.ettevotja.tallinn.ee/. Samuti on valmimisel infovoldikud, mis võib alates maikuu keskpaigast leida Tallinna linnavalitsuse ning  Maksu- ja Tolliameti teenindussaalides. 

Tasub teada

* Tallinna müügimaks rakendub alates 1. juunist.

* Maksukohustuslane on kaupleja kelle tegevuskoht on Tallinna linna territooriumil, kes on registreeritud majandustegevuse registris ning kes tegutseb jaekaubanduse, toitlustuse või teeninduse valdkonnas.

* Müügimaksu määr on 1% kaupade ja teenuste maksumusest müügihinnas.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad