Maksumaksjad kaebavad müügimaksu Euroopa Komisjoni

Maksumaksjate liidu juht Lasse Lehis ütles Äripäevale, et liit kavatseb müügimaksu Euroopa Komisjoni kaevata ning alustada mõne Tallinna kaupleja vahendusel kohtuteed, mis viiks müügimaksu tagastamiseni.

"Praeguse seisuga on plaan saata kaebus Euroopa Komisjonile, kuid tuleb arvestada, et seal kestab menetlus vähemalt aasta," rääkis Lehis. "Järgmine samm olekski ilmselt see, et me leiame mõne Tallinna kaupleja, kes vaidlustaks talle määratud maksu ja taotleks kohtult müügimaksu vastuolu tuvastamist ELi õigusega. See annaks ilmselt kiirema tulemuse."

Lehis märkis, et pärast vastuolu kohtulikku tuvastamist peaks Tallinn kogutud maksu ettevõtjatele tagastama.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann, Anne Oja

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad