Ettevõtjad tutvuvad täna müügimaksu täiendustega

Tallinna ettevõtlusamet tutvustab tänasel infopäeval kaupmeeste- ja ettevõtjate erialaliitudele suvel pealinnas kehtestavat müügimaksu.

Eesti Maksumaksjate Liit kaalub Tallinna müügimaksu pärast esitada Euroopa Komisjonile kaebuse, kuna õiguskantsler Indrek Teder otsustas mitte menetleda nii Eesti Kaupmeeste Liidu kui ka Maksumaksjate Liidu avaldusi müügimaksu kehtestamise põhiseaduslikkuse kontrollimiseks, vahendasid ERR-i teleuudised.

Maksumaksjate liidu esimehe Lasse Lehise sõnul kujundavad nad oma seisukoha kaebuse osas pärast tänast infopäeva, kus tutvustatakse eelnõusse tehtud muudatusi ja täpsustusi. Kaupmeeste liit, kelle hinnangul ei vasta määrus praegusel kujul veel olulises osas õigus-selgusele ja õiguskindlusele, otsustab oma edasise tegevuse maksu osas selle nädala jooksul.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad