Sorainen taas Baltikumi Aasta advokaadibüroo

Advokaadibüroo Sorainen sai teist aastat järjest Baltikumi Aasta Advokaadibüroo tiitli.

Maailma juhtiva finantsõiguse ajakirja International Financial Law Review (IFLR) poolt korraldatud auhinnatseremoonia toimus Londonis 18. märtsil.

"IFLR auhinnad on õigusmaailma Oscarid,“ ütles advokaadibüroo vanempartner Aku Sorainen tundes rõõmu kõrgetasemelisest rahvusvahelisest tunnustusest.

Tehingud, mida IFLR auhinna määramisel ka arvesse võttis, olid näiteks olid investeerimisettevõtte LHV ümberregistreerimine kommertspangaks, Parex banka sündikaatlaenu restruktureerimine ja rekapitaliseerimine EBRD poolt, Barclays investeerimisleping Leedu valitsusega ning If P&C Insurance Balti ühingute ülepiiriline ühinemine, mis oli esimene ülepiiriline ühinemine Baltikumis Euroopa Liidu piiriülese ühinemise direktiivi alusel.

Meediakontserni Euromoney Legal Media Group kuuluv IFLR on üks maailma juhtivaid õigusajakirju, mida on välja antud juba üle 20 aasta ja mis on suunatud finantsturgudega tegelevatele advokaatidele ja juristidele. IFLR jagab igal aastal Euroopa Auhindu eesmärgiga tunnustada Euroopa juhtivaid advokaadibüroosid, kes on andnud õigusabi keerukate ja uuenduslike rahvusvaheliste tehingute juures riskikapitali, finantseerimise, restruktureerimise ning ühinemiste ja ülevõtmiste valdkonnas. IFLR selgitab auhindade võitjad välja advokaadibüroode esitatud aruannete ning rahvusvaheliste finantsinstitutsioonide finantsspetsialistidelt, klientidelt ja juristidelt saadud tagasiside põhjal.


 

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Merit Aktiva

Merit Aktiva on lihtne ja mugav pilvepõhine raamatupidamisprogramm, mis sobib nii proffidele kui algajatele. Uued kaasaegsed võimalused ja paljude tegevuste automatiseerimine hoiavad kokku aega ning teevad töö lihtsaks.

Merit Palk

Merit Palk on kaasaegne pilvetehnoloogias palgaprogramm, kus professionaalsed võimalused on ühendatud kasutamise lihtsusega. Teil pole vaja süveneda erinevate tasude ja maksude arvestamise nüanssidesse, kogu tarkus on programmis olemas ning tulemus alati 100% õige.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT

PricewaterhouseCoopers AS

04. veebruar 2019

Uudised

Tööriistad