Sorainen taas Baltikumi Aasta advokaadibüroo

Advokaadibüroo Sorainen sai teist aastat järjest Baltikumi Aasta Advokaadibüroo tiitli.

Maailma juhtiva finantsõiguse ajakirja International Financial Law Review (IFLR) poolt korraldatud auhinnatseremoonia toimus Londonis 18. märtsil.

"IFLR auhinnad on õigusmaailma Oscarid,“ ütles advokaadibüroo vanempartner Aku Sorainen tundes rõõmu kõrgetasemelisest rahvusvahelisest tunnustusest.

Tehingud, mida IFLR auhinna määramisel ka arvesse võttis, olid näiteks olid investeerimisettevõtte LHV ümberregistreerimine kommertspangaks, Parex banka sündikaatlaenu restruktureerimine ja rekapitaliseerimine EBRD poolt, Barclays investeerimisleping Leedu valitsusega ning If P&C Insurance Balti ühingute ülepiiriline ühinemine, mis oli esimene ülepiiriline ühinemine Baltikumis Euroopa Liidu piiriülese ühinemise direktiivi alusel.

Meediakontserni Euromoney Legal Media Group kuuluv IFLR on üks maailma juhtivaid õigusajakirju, mida on välja antud juba üle 20 aasta ja mis on suunatud finantsturgudega tegelevatele advokaatidele ja juristidele. IFLR jagab igal aastal Euroopa Auhindu eesmärgiga tunnustada Euroopa juhtivaid advokaadibüroosid, kes on andnud õigusabi keerukate ja uuenduslike rahvusvaheliste tehingute juures riskikapitali, finantseerimise, restruktureerimise ning ühinemiste ja ülevõtmiste valdkonnas. IFLR selgitab auhindade võitjad välja advokaadibüroode esitatud aruannete ning rahvusvaheliste finantsinstitutsioonide finantsspetsialistidelt, klientidelt ja juristidelt saadud tagasiside põhjal.


 

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

KAARLI HAMBAPOLIKLIINIK otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Tripod Grupp OÜ

30. november 2018

MAXIMA EESTI OÜ ootab oma meeskonda PALGAARVESTAJAT

Maxima Eesti OÜ

19. november 2018

Uudised

Tööriistad