Advokaadibüroo Sorainen laiendas partnerite ringi

Advokaadibüroo Sorainen laiendas partnerite ringi Läti, Leedu ja Valgevene kontorites.

Lätis ja Leedus edutati partneriteks büroos pikaajaliselt töötanud advokaadid Rudolfs Engelis ja Algirdas Pekšys. Valgevenes sai partneriks pikaajalise staažiga tunnustatud advokaat Alexey Anischenko.

„Kõik kolm on oma riigis ja valdkonnas kõrgelt tunnustatud professionaalid,“ märkis Soraineni vanempartner Aku Sorainen.

Kokku on advokaadibüroos Sorainen nüüd 21 partnerit, neist seitse Eestis, viis Lätis, viis Leedus ja neli Valgevenes.

Lätis sai partneriks Rudolfs Engelis, kes töötab Sorainenis alates 2004. aastast ja juhib täna kohalikku pangandus- ja finantsõiguse töörühma. Tema lahendada on olnud mõned Läti viimaste aastate suurimatest finantseerimistehingutest, sealhulgas riigi poolt Parex banka ülevõtmise finantsõigust puudutavad aspektid. Selle aasta alguses määrati ta juhtima ka Läti kontori konkurentsiõiguse ja tururegulatsiooni ning kindlustusõiguse töörühmasid.

Leedus partneriks edutatud Algirdas Pekšys liitus Soraineniga 2005. aastal ja juhib täna korporatiivnõustamise töörühma Leedus ja ka regionaalselt. Pekšysel on pikaajaline kogemus OMX Vilniuse börsi õigusnõunikuna. Ta on spetsialiseerunud korporatiivõigusele, tööõigusele ja kapitaliturgudele ning on nendes valdkondades üheks juhtivaks spetsialistiks Leedus.

Alexey Anischenko liitus partnerina Valgevene kontoriga aasta alguses ning asus juhtima ja edasi arendama Soraineni Valgevene kontori kohtuvaidluste ja ärilepingute valdkondi. Rahvusvahelised õigusväljaanded on tunnustanud Anischenkot kui üht juhtivat Valgevene õigusnõustajat. Anischenko on ühtlasi SRÜ majanduskohtu õigusnõustaja ja Maailma Kaubandusorganisatsiooni Valgevene ekspert.

The Financial Times & Mergermarket (2008), The International Financial Law Review (2009) ja PLC Which lawyer? (2009) omistasid Sorainenile Baltikumi aasta advokaadibüroo tiitli. Samuti nimetati Soraineni Eesti kontor 2009. aastal kõige pere- ja töötajasõbralikumaks ettevõtteks Eestis.

 

 

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad