Loe, mis juhtus 21. jaanuaril Eesti majanduses

Äripäev avaldab tänavu igapäevast ärikalendri sarja, kust saab lugeda, mis on juhtunud Eesti majanduses sellel konkreetsel päeval viimase kahekümne aasta jooksul.

18 aastat tagasi

21.01.1992. Valitsus tühistas enamiku toidukaupade väljaveo litsentsid.

21.01.1992. Eesti Börs, mida juhtis tegevdirektorina Tõnis Avikson, korraldas esimese valuutaoksjoni.

17 aastat tagasi

21.01.1993. Rahandusministeeriumi kantsleriks nimetati Enn Pant, tol hetkel Eesti noorim kantsler 27aastane Pant töötas enne seda kolm kuud Balti Ühispanga (UBB) juhatuse esimehe asetäitjana (Pant oli kantsleritoolil kuni 1996. aasta novembri keskpaigani).

15 aastat tagasi

21.01.1995. Kanal 6 ehk BFD Reklaamiklubi alustas laupäevaste poolteisetunniste regulaarsaadetega. Kanal 6 oli eetris otsesaatena Kanal 2 kanalil enne Kanal 2 saatepäeva algust (BFD Reklaamiklubi kaotas tegevusloa 19.12.96).

12 aastat tagasi

21.01.1998. Guido Sammelselg astus tagasi Tallinna Panga nõukogu esimehe kohalt ning müüs maha panga aktsiad. Tallinna Panga nõukogu esimeheks sai senine aseesimees Targo Raus (Sammelselg juhtis Tallinna Panka alates 8.01.92).

11 aastat tagasi

21.01.1999. Eesti Forekspank muutis nime Optiva Pangaks (29.12.00 nimetati pank omakorda Sampo Pangaks).

21.01.1999. Mööblitootja AS Thulema avas Kuivajõe tehase laienduse, mis läks maksma 12 miljonit krooni.

10 aastat tagasi

21.01.2000. Tartu ärimehed Urmas Past ja Juhan Kolk ostsid Tallinna ööklubi Dekoltee.

6 aastat tagasi

21.01.2004. Endine riigisekretär Uno Veering asus tööle keskkonnaministeeriumi halduse ja rahanduse asekantslerina.

2 aastat tagasi

21.01.2008. ASi Arco Vara juhtkonnas toimusid suured muutused. Arti Arakas taandus nõukogu esimehe kohalt nõukogu liikmeks ja ettevõtte nõukogu etteotsa tõusis suuromanik Richard Toomingas (Arco Vara asutaja ja 15 aastat firmat juhtinud Arti Arakas lahkus 13. maist ka nõukogu liikme kohalt). Arti noorem vend Viljar Arakas lahkus juhatuse esimehe kohalt (oli sellel kohal alates 2004. aasta märtsist) ning asus mai keskel juhtima kinnisvarale keskendunud investeerimisfirmat AS-i Eften Capital. Arco Vara uueks juhatuse esimeheks sai senine finantsjuht Aare Tammemäe (kutsuti ettevõtte juhatusest tagasi 26.08.08).

Allikad: Äripäev, aastaraamat Kes? Mis? Kus? jm.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad