Autopaevik.ee vabastab erisoodustusmaksust

Tarkvaralooja Iteral Group OÜ tuli välja uue veebipõhise autopäeviku täitmise teenusega www.autopaevik.ee, mis teeb sõidupäeviku pidamise senisest lihtsamaks.

"Paljud etteevõtted võivad nüüd loobuda autode erisoodustusmaksu maksmisest. Nii nagu autojuhtidelgi, on ka raamatupidajatel põhjust rõõmustada mugavuse üle, kuna elektroonilist autopäevikut kasutavad töötajad esitavad oma sõiduraportid korrektselt vormistatuna," ütles Iteral Group OÜ tarkvara insener Aivo Paas.

Autopäevik.ee teenus on Paasi sõnul Eestis esimene tasuta teenus omataoliste seas ning kättesaadav kõigile internetikasutajatele ilma lisatarkvara allalaadimiseta.

Elektrooniline autopäevik võimaldab salvestada regulaarselt läbitavaid punkte ja marsruute ning nende teepikkust, et sõitjal oleks lihtne neid uuesti kasutada. Lisaks on päevikusse integreeritud Google Maps kaarditeenus, millega on mugav leida külastatud aadresse ja arvutada või kontrollida läbitud sõitude pikkust.

Varasematest autopäeviku täitmise tarkvaradest nagu Minitax ja Navirec eristub Autopaevik.ee oma uuendusliku e-lahendusega, mis ei kohusta päeviku täitjat kasutama privaatsust piiravat GPS-seadet, selgitas Paas.

"Päeviku täitmine on lihtsamgi kui paberpäeviku täitmine, uue sõidu saab lisada vaid mõne klikiga," rääkis Paas.

Autopäevik.ee käivitati 16. jaanuaril, täna hommikuks oli uut teenust kasutanuid juba mitusada.

Iteral Group OÜ on Eesti kapitaliga loodud ja rahvusvaheliselt tegutsev tarkvaraettevõte. Hetkel tuntuimad Iteral Groupi poolt loodud tarkvarad on Skype platformi kasutav koosolekutarkvara WhiteBoardMeeting  ning internetimäng MafiaParadise.

Osale arutelus

  • Lemmi Kann

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad