11. jaanuar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Majandustarkvara Tresoor

Majandustarkvara Tresoor on raamatupidajale mõeldud pearaamatukeskne tarkvara.

Tarkvara on lihtne ja mugav kasutada nii raamatupidajal, müügipersonalil kui ka ettevõtte juhil. Kuid mis teeb ta lihtsaks?

Esmalt – Tresoor EI OLE moodulitel põhinev tarkvara, igat tehingut ei pea sisestama erinevas aknas ning puudub vajadus vea tekkimisel kontrollida nii moodulit kui ka pearaamatut.

Kiirelt kasutusele võetavTRESOORi majandustarkvara saab kiirelt kasutusele võtta. Peale väljaõpet ja algseadistuste ülevaatamist võite alustada jooksva tööga.

Samuti muudabTresoori tooted lihtsalt kasutatavaks informatiivne peaaken, sobivad dokumendivormid, standardtehingute kasutamine ja aruannete salvestamise võimalus.

StandardtehingudStandardtehingu põhiomaduseks on eelkirjeldatud kande read. Nende kasutuselevõtmine muudab dokumentide sisestamise kordades kiiremaks ning viib vigade tekkimise miinimumini. Standardtehing on korduvkasutamiseks eelnevalt määratud tehingu mall, mis on Tresoori üks mitmest põhiomadusest. Pakume omalt poolt koos muude eelseadistustega ka komplekti standardtehinguid, mida saate hõlpsalt muuta, täiendada ning neid ise vajadusel lisada.

Standardtehingute kasutuselevõtmine lihtsustab igapäevaseid toiminguid. See annab võimaluse vaikimisi määrata kande ridu, dokumendi rekvisiite (nimetus, numbriseeria, maksetingimused), soovi korral ka dokumendi sisestusvormi jpm.

Standardtehingu eriliigiks on automaattehinguid, kus kande ridade moodustamise reeglid (sh kontod, kulukohad, muud arvestuslõiked) on määratud lähtuvalt dokumendi vormi ridadel olevatest artiklitest, käibemaksu erisustest, kliendigruppidest jms.

Aruandlus „Kõik“ vastused Sinu küsimustele annab Tresooris unikaalne  aruandlus, võimaldades leida vastuse kiiretele küsimustele erinevates arvestuslõigetes (üksus, klient, konto jt dimensioonid) ning jõuda konkreetsele algdokumendile ning vajadusel parandada vead.

Tresoor on vastavuses Eesti Vabariigi raamatupidamisseadusega ja sisaldab täielikku käibe-, tulu- ja sotsiaalmaksu ning töötus- ja pensionikindlustuse maksete arvestust nii tekke- kui ka kassapõhiselt.

Meie tarkvaras on maksudeklaratsioon, käibedeklaratsioon, VD aruanne maksuametile esitataval kuju, e-TSD on edastatav maksuametisse elektroonselt. TSD A- ja B-osa täidetakse automaatselt jooksva töö käigus, niisamuti täidetakse käibedeklaratsioon dokumentide sisestusel (ühendusesisene käive, pöördkäibemaks jne).

Tresoor omab mitmeid võimalusi, seal hulgas:

- mitme ettevõtte raamatupidamine

- korporatiivne raamatupidamine- kulude jälgimine- kontopõhine eelarve sisestamine/jälgimine- juhtimisaruanded- pangaliides- e-dokumendid- maksudeklaratsioonid- palgaarvestus- personalihaldus- riigiasutuse funktsionaalsus

DemoIgal tarkvarahuvilisel on võimalik meie kodulehelt tasuta alla laadida demotarkvara, tarkvara kasutusjuhendid ning tutvuda õppevideotega. Demotarkvara allalaaditav fail sisaldab endas raamatupidamistarkvara TRESOORi ja personalitarkvara TRESOOR HRM+’i. DEMO

Business Software Partners OÜJõe 5, Tallinn

Tel 611 6140E-post: [email protected]

Koduleht: www.bsp.ee

Autor: Anna Pomm, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700