Autor: Raamatupidaja.ee • 15. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VAT Teatri “Meeste varjupaik” 100!

VAT Teatri lavastus “Meeste varjupaik” jõuab 18. märtsil 100. etenduseni.

Oma ostuhullude naiste eest põgenedes peidavad Helmut, Eroll ja Lars end ühe ostukeskuse endisesse kütteruumi ehitatud salajasse “varjupaika”. Igal laupäeval, veidi enne osturetke lõppu, saavad nad seal naiste teadmata kokku ning õlle, televiisori ja pitsa nautimise juurde käivad meestejutud elust enesest. Idülli purustab tuleohutusspetsialist Mario, kes nende mehelikkuse pelgupaiga avastab ning neid reeta ja nende peidukoha likvideerida ähvardab.

Viru keskuse neljandal korrusel ühes laoruumis 2006. aasta sügisel välja toodud ning pärast esimest hooaega Rahvusraamatukogu teatrisaali üle kolinud “Meeste varjupaik” on olnud välja müüdud esimestest etendustest saadik.

Christel Karits on kirjutanud Äripäevas: “VAT Teater lubab puhast nalja ja seda te ka saate. Kristof Magnussoni "Meeste varjupaik" kätkeb endas kõike, mida üks hea komöödia sisaldama peab - vaimukalt teravat teksti, situatsioonikoomikat ning selgelt väljajoonistuvaid karaktereid. Sakslasest lavastaja kiituseks tuleb öelda, et ta pole neist naerutamise võimalustest ühtki kasutamata jätnud. Tulemuseks on suurepärane meelelahutus, millel tegelikult sügavam alltekst.”

Islandi päritolu saksa dramaturgi Kristof Magnussoni bulvarikomöödias “Meeste varjupaik” mängivad näitlejad Raivo E. Tamm, Tanel Saar, Janek Joost ja Margo Teder.

Lavastaja on sakslane Christian Römer, kes on VAT Teatris varem lavastanud “Jumal on DJ” ja “Kolumatsi” ning kellega teater planeerib juba järgmist koostööd.

Tiiu Talvist

VAT Teater turundusjuht53 492 856, 6450959e-post: [email protected]

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700