MTA pressiteade: Varajane koostöö maksuhalduriga aitab maksuvõla probleemidele lahendust leida

Varajane koostöö maksuhalduriga aitab maksuvõla probleemidele lahendust leida2008. aasta I poolaasta statistikast selgub, et ajavahemikul juuni 2007 kuni juuni 2008 on ajatatud maksuvõla summa kokku tõusnud 35%. Maksuvõla summa on kasvanud võrreldes 2007 aasta lõpu seisuga 14%."Võlgade suurenedes on kasvanud ajatatud võlgade maht kiiremini, mis näitab, et maksumaksjad saavad aru vajadusest teha koostööd maksuhalduriga ajatamise osas" ütles Ruth Paade, tulude osakonna juhataja. Paade lisas, et eriti praegustes majanduslikes tingimustes on soovituslik võimalike maksevõime probleemide ilmnemisel taotleda koheselt maksuvõla ajatamist. “Maksuvõla ajatamise kaudu on võimalik vähendada võlalt tasutavat intressi, mis moodustab ligi 22% aastaintressi baasi, poole võrra” selgitas Ruth Paade.Maksuvõla ajatamise soovi taotluse saab esitada Maksu- ja Tolliametile. Info ajatamise kohta leiab Maksu- ja Tolliameti kodulehelt: http://www.emta.ee/ajatamineLugupidamisega,Triin KüttimKommunikatsiooniosakondMaksu- ja Tolliamettriin.kyttim@emta.eetel: 676 2975mob: 530 23786

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

SimplBooks – kõige lihtsam raamatupidamis-
tarkvara

SimplBooksi veebipõhine raamatupidamistarkvara on oma lihtsuse ja soodsa hinna poolest mõeldud just eelkõige väikeettevõtetele. Meid kasutab üle 2500 ettevõtte ja raamatupidaja.

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers otsib RAAMATUPIDAJAT