12. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KOGU TÕDE PALKADEST: palgad pole külmutatavad

17. septembril toimub Viru hotellis juba 3. Palga Päev, kus räägime värskeimast palgainfost ja –prognoosidest 2009. aasta eelarve ettevalmistamiseks.

Seekord on fookuses tasuküsimuste lahendamine langeva majanduse ja  “jätkuvalt kuuma” palgaturu tingimustes. Kuumust jätkub ka sel aastal, sest palgad pole ju külmutatavad. Just seepärast peaks osalejatele huvi pakkuma erinevate juhtide kogemused, mida käsitletakse nii ettekannetes kui ka paneeldiskussioonis. Räägime erinevatest valikutest keerulistel aegadel.

Kogenud tippjuht Margus Rink mõtestab emotsionaalset intelligentsust raha teemal ja otsib vastuseid küsimustele, millele meiegi: Töötasu – kas emotsionaalne kategooria või ratsionaalne "juhtimishoob"? Kuidas tõsta raha emotsionaalset väärtust? Kuidas targalt rahateemalisi vestlusi pidada?

Sellest, kuidas mujal maailmas Eesti tänase olukorraga võrreldavates

Tommy Wahlström

räägib laiaulatusliku uuringu baasil palkade diferentseerimisest ja selle seostest ettevõtte äritulemustega. Lisaks annab ta ka ülevaate erinevatest lähenemistest ning meetoditest, mida kasutada palkade diferentseerimisel ettevõttes.

Loomulikult  on selgi Palga Päeval oodatuim esineja meie tippanalüütik Maris Lauri, kes annab ahjusooja ülevaate majanduse hetkeseisust ja analüüsib palgaturu osa selles.  

Last but not least, ei saa me ka seekord läbi ilma Fontese ja nende värske palgauuringuta. Neilt kuuleme mis juhtus eelmise aasta jooksul ja millist palgakasvu on oodata edaspidi. Kas muutunud majanduskeskkonna mõju on jõudnud juba konkreetsete muutusteni palgaturul? Kuidas on ettevõtted tulnud toime senise kiire palgatõusu tasakaalustamisega?  

Registreeri end

siin

 6 17 7333 

Programmi kohta loe lähemalt siit.

Riina Varts

Programmijuht

Autor: Riina Varts

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700