Puhkavat kolleegi asendades võid õppida midagi uut

Kaisi Finantsi juhataja-raamatupidaja Kairi Veedler rääkis, et suvine puhkusteaeg tekitab teinekord lausa stressi, sest tööasjad kipuvad venima, kuna vajalikud kontaktisikud puhkavad samuti, ning inimeste keskendumine tööle on palju kehvem. Kui sa ei saa muuta olukorda, siis muuda suhtumist sellesse, soovitab tööpsühholoog Taimi Elenurm. Sama on suvel töötamisega: otsi üles see, mis on kolleegi töös head ja põnevat – nii õpid teda asendades midagi uut. Tusatujust aitab üle saada enesesisendus, et see pisut raskem aeg on millekski kasulik ja see saab kunagi otsa. Iga tüütut perioodi on kergem üle elada, kui sa tead, millal see lõpeb.

Töötegijale on puhkuste aeg kergem juba sellepärast, et valgust ja soojust on rohkem. Neid muidu nii iseenesestmõistetavaid asju võiks rohkem nautida, pikendades tööletuleku ja tööltmineku aega, soovitab Elenurm.

Tunne mõnu sellest, mis sind pärast tööd või puhkuse ajal ees ootab.

Loe lisaks: Puhkavat kolleegi asendades võid õppida midagi uut

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Merit Aktiva

Merit Aktiva on lihtne ja mugav pilvepõhine raamatupidamisprogramm, mis sobib nii proffidele kui algajatele. Uued kaasaegsed võimalused ja paljude tegevuste automatiseerimine hoiavad kokku aega ning teevad töö lihtsaks.

SimplBooks – kõige lihtsam raamatupidamis-
tarkvara

SimplBooksi veebipõhine raamatupidamistarkvara on oma lihtsuse ja soodsa hinna poolest mõeldud just eelkõige väikeettevõtetele. Meid kasutab üle 2500 ettevõtte ja raamatupidaja.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad