Õiged otsused ja lahendused - 02.aprillil 2008.a

Raamatupidaja.ee OÜ kuuendal ja klubi kolmandal sünnipäeval, 2.aprillil 2008, toimus Margus Alviste koolitus "Õiged otsused ja lahendused!"

Koolituse sisu ja käsitlus olid väga ajakohased ja praktilised. Kõik osavõtjad olid aktiivselt kaasatud näitlikusse protsessi. Osavõtjate teema käsitlus möödus emotsionaalses õhkkonnas, unustades asjaolu, et viibitakse vaid koolitusel. Kokkuvõttes leiti hulgaliselt õigeid otsuseid ja lahendusi, kuidas tõhustada ülemuse ja alluva koostööd. Intensiivne koolitus lõppes osavõtjate vaimustusega lektorist ja sooviga kuulata teemat veelgi.

Üritus toimus Tallinnas, Nordic Hotel Forumis. Vastuvõtt oli pererahva poolt väga soe ja meeldiv. Sünnipäevasoovidega toredaid raamatupidaja.ee sõpru oli kogunenud veidi enam, kui oodata oskasime. Koolitusruum mahutas vaatamata sellele meeldivalt 50 inimest. Õhku ja liikumisruumi jätkus ka aktiivse praktika ajaks.

Pererahvas korraldas peale koolitust ringkäigu 2007.a detsembris avatud majas, mis meelitas oma värske ja omanäolise sisekujundusega ning meeldiva lõõgastuskeskusega. Ringkäik lõpes üllatusega - kohtusime maailmakuulsa Ameerika staariga Paris Hilton

Sünnipäev jätkus Nordic Hotel Forum restorani mõnusas õhkkonnas ja sünnipäevaväärilist maitsvat pidusööki nautides ja omavahel muljeid jagades nii tööst kui uutest koolitusel omandatud teadmistest.

Ürituse lõpus toimus ka juba traditsiooniks saanud loosimine. Seekord läksid loosi Nivea kingitusi raamatud Elmatarilt ning peaauhinnana raamatupidaja.ee koolitus. Rahulolevatest nägudest ja osavõtjate aruteludest oli näha, et ürituse on igati õnnestunud.

Täname osavõtjaid ja kohtume meie iga-aastastel suvepäevadel!!!

Osale arutelus

  • Anneli Pärtna

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Taavi Majandustarkvara

Taavi Majandustarkvara iseloomustab laialdane funktsionaalsus, integreeritavus ja hea klienditugi. TAAVI Majandustarkvara aitab ettevõttel luua tervikliku integreeritud infosüsteemi, mis käib pidevalt ajaga kaasas.

Valdkonna tööpakkumised

Deloitte otsib RAAMATUPIDAJAT

Deloitte Audit Eesti AS

25. veebruar 2018

Tamro Eesti otsib RAAMATUPIDAJAT

Tamro Baltics OÜ

05. märts 2018

Stoneridge is looking for an ACCOUNTANT

Stoneridge Electronics AS

11. märts 2018

Uudised

Tööriistad