Õiged otsused ja lahendused - 02.aprillil 2008.a

Raamatupidaja.ee OÜ kuuendal ja klubi kolmandal sünnipäeval, 2.aprillil 2008, toimus Margus Alviste koolitus "Õiged otsused ja lahendused!"

Koolituse sisu ja käsitlus olid väga ajakohased ja praktilised. Kõik osavõtjad olid aktiivselt kaasatud näitlikusse protsessi. Osavõtjate teema käsitlus möödus emotsionaalses õhkkonnas, unustades asjaolu, et viibitakse vaid koolitusel. Kokkuvõttes leiti hulgaliselt õigeid otsuseid ja lahendusi, kuidas tõhustada ülemuse ja alluva koostööd. Intensiivne koolitus lõppes osavõtjate vaimustusega lektorist ja sooviga kuulata teemat veelgi.

Üritus toimus Tallinnas, Nordic Hotel Forumis. Vastuvõtt oli pererahva poolt väga soe ja meeldiv. Sünnipäevasoovidega toredaid raamatupidaja.ee sõpru oli kogunenud veidi enam, kui oodata oskasime. Koolitusruum mahutas vaatamata sellele meeldivalt 50 inimest. Õhku ja liikumisruumi jätkus ka aktiivse praktika ajaks.

Pererahvas korraldas peale koolitust ringkäigu 2007.a detsembris avatud majas, mis meelitas oma värske ja omanäolise sisekujundusega ning meeldiva lõõgastuskeskusega. Ringkäik lõpes üllatusega - kohtusime maailmakuulsa Ameerika staariga Paris Hilton

Sünnipäev jätkus Nordic Hotel Forum restorani mõnusas õhkkonnas ja sünnipäevaväärilist maitsvat pidusööki nautides ja omavahel muljeid jagades nii tööst kui uutest koolitusel omandatud teadmistest.

Ürituse lõpus toimus ka juba traditsiooniks saanud loosimine. Seekord läksid loosi Nivea kingitusi raamatud Elmatarilt ning peaauhinnana raamatupidaja.ee koolitus. Rahulolevatest nägudest ja osavõtjate aruteludest oli näha, et ürituse on igati õnnestunud.

Täname osavõtjaid ja kohtume meie iga-aastastel suvepäevadel!!!

Osale arutelus

  • Anneli Pärtna

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV

Keskmistele ja suurtele ettevõtetele mõeldud Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Valdkonna tööpakkumised

LIDL is looking for SENIOR PAYROLL CONSULTANT

Fontes PMP OÜ

31. mai 2018

Taxify is looking for an ACCOUNTANT

Taxify OÜ

30. mai 2018

AIANDUSKESKUS HANSAPLANT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Hansaplant Hulgi OÜ

31. mai 2018

Uudised

Tööriistad