5. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parimad kingiideed II

Meieni on jõudnud suur hulk väga häid kingiideesid. Teeme ülevaate parimaist meieni jõudnuist.

Alustame lastest - suur valgustatud gloobus koolilapsele. See pakub huvi kindlasti ka emale ja isale.

Idee, mis sobib kinkimiseks pea kõigile - tee kingisaaja pildiga postmark.

Kindlad favoriidid on kõiksugu enda kätega tehtud asjad: koogid, moosid, koorekommid, mütsid-sallid-kindad, liköör, ehted...

Toreda mõtte käis välja Ly: 1. Osta ehituspoest kivi, mis on sarnane kullakangiga. 2.Värvi kivi kuldseks ja midagi võib ka peale kirjutada 3. Lehvik ümber (meie lisasime allapoole kullakangile ka rahatähti). Nii kingid sõbrale kullakangi.

Reedal on terve skeem kingituste tegemiseks välja pakutud: "...sugulaste ja sõprade ringis võiks sel aastal algatada uutmoodi kingitegemise traditsiooni. Meie peres toimib see juba mitu aastat.

Leppisime kokku, et igaüks teeb ainult ühe kingi. Selleks tõmbame loosi ja nii saab igaüks teada, kellele ta kingi teeb. Loomulikult jääb see saladuseks ja lisab asjale põnevust.Seejärel koostatakse kingisoovide nimekiri. Selleks on meil internetis oma lehekülg (väga lihtsalt saab sellise lehe moodustada mõnes blogimise saidis), kuhu igaüks saab oma soovid üles panna ja teised saavad neid sealt iga kell vaadata.Nüüd ei jää muud üle kui kingid osta! Igaüks saab teha ühe toreda kingi, nii jäävad ära mitmed-mitmed kohustused ja ma usun, et ka see üks kink saab selle võrra toredam.Laste puhul teeme erandi - laps saab kingi kõigilt."

Maril on hästi tore lugu: ta kinkis eelmisel aastal abikaasale suuure ja hästi pehme plüüskaru, millele pani selga poest ostetud imikupluusi ning trükkis sinn ilusa pildi "meist koos". Kuna mees unistas juba pikka aega uuest käekellast, pani Mari mõmmile umber “randme” ka uhiuue käekella ning seegi soov sai täidetud! Ei mingit pakkimist, lihtne, armas ja südamlik kingitus, mis valmistas palju heameelt nii kingituse tegijale kui ka saajale. Eriti hästi mõjus kingitus tänu sellele, et mehe perekonnanimi on Karu!

Vaata ka üht põnevat lehekülge www.nerva.ee

Lisan siia lõppu ühe toreda kingiidee: eelmisel aastal kinkis mu armas abikaasa mulle krundi Kuul. Internetis on lehekülg, kust saab välja printida pildi Kuust ja ära märkida, millist krunti sa sealt sooviksid. Lisaks sain ma sertifikaadid templite ja allkirjadega, et olen igati legaalne Kuuomanik!

Vaata ka meie kingirubriiki. Ootame põnevusega sinu mõtteid, vaata lähemalt siit.

Autor: Piret Birk

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700