Tutvustame Pärnu Raamatupidamiskonverents 2007 esinejaid - Veiko Hintsov

Veiko Hintsov on sündinud 1969. aastal. Ta on lõpetanud
Tallinna Tehnikaülikooli bakalaureuseõppe raamatupidamise erialal 1991. aastal.
1995. aasta lõpul vannutati ta poolt audiitoriks ning ta on tänaseni Eesti
Audiitorkogu liige. Tal on pooleli magistriõpe Audentese Ülikoolis majanduse
erialal.

1992. aastal asus Veiko tööle AS’i Concordia Konsultant direktorina, mis tegeles raamatupidamisteenuste osutamisega ning alates 1996. aastast on ta Deloitte Audit Eesti AS-i juhatuse liige ja alates 2006. aastast auditi osakonna partner. Oma karjääri jooksul on Veiko tegelenud nii era-, avaliku- kui ka kolmanda sektori projektide auditeerimise ja nõustamisega. Tema klientide hulka erasektori finants- ja kindlustusvaldkonnas on kuulunud ja kuuluvad AS Hansapank ja tütarettevõtted, AS Eesti Ühispank ja tütarettevõtted, AS Eesti Krediidipank ja tütarettevõtted, Tallinna Äripanga AS ja tütarettevõtted; tootmisvaldkonnas Velsicol Eesti AS, Tallinna Vesi AS, Clyde Bergemann AS, Tootsi Turvas AS, Lafarge Tekkin OÜ ja AS Teede REV2; kinnisvara ja transiidi valdkonnas Ober Haus Grupp, Pro Kapital Grupp, E.O.S. AS ja Bominflot Eesti AS; telekomi sektoris Tele2 ja Eesti Telekom. Avalikus ja kolmandas sektoris on Veiko tegelenud MTÜ Eesti Suusaliidu, Keskkonnainvesteeringute Keskuse, Tartu Maraton OÜ, MTÜ Klubi Tartu Maraton ja SA Vaata Maailma projektidega.

Lisaks paljudele erinevatele projektidele Eestis on Veiko osalenud meeskonna liikmena ja teinud koostööd ka mitmete ettevõtetega välisriikides nagu Rootsis, Venemaal, Horvaatias, Sloveenias, Lätis, Leedus, Poolas, Valgevenes ja Tšehhis.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad