14. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taavi Majandustarkvara

Programmi lühitutvustus

TAAVI Majandustarkvara on Eesti turul olnud juba üle 10 aasta, mille jooksul on kasutajate arv ületanud 1500. Tarkvara on mõeldud Eesti tingimustes keskmistele ja suurematele firmadele.

Kõige paremini iseloomustab TAAVI mooduleid lause "laialdane ja paindlik funktsionaalsus". Kuna tarkvara arendatakse Eestis, siis on meil võimalik tarkvara paindlikult ja operatiivselt täiendada vastavalt iga kliendi soovidele ja vajadustele, kusjuures täienduste maksumus ja teostusaeg on oluliselt väiksemad, kui rahvusvahelisele turule orienteeritud majandustarkvarade puhul.

Suurt tähelepanu pöörame me oma toodete kasutajatoele. Meie suurte kogemustega konsultandid abistavad kasutajaid telefoni , emaili ja interneti vahendusel, vajadusel võib konsultandi ka kohale kutsuda.

TAAVI Majandustarkvara sisaldab kokku üle 1000 erinevat aruannet, mida saab edasiseks töötluseks eksportida exceli, wordi või rtf formaadis faili. Soovi korral on meie kasutajatel võimalik tellida spetsiaalselt nende jaoks kujundatud aruandeid või ise aruandeid juurde koostada.

TAAVI Majandustarkvara käib pidevalt ajaga kaasas, näiteks on võimalik programmist saata arveid ja palgalipikuid emailiga PDF formaadis või kasutada tarkvara kaugtöökohana üle interneti või importida e-arveid. Programmimoodulite vahel on võimalik sisse seada automaatne andmevahetus kasutades XML protokolli. Andmemahukate lahenduste jaoks kasutame oma rakendustes klient-server tehnoloogiat.

TAAVI Majandustarkvara koosneb 12 moodulist, mis on omavahel integreeritud, kuid võivad töötada ka iseseisvalt. Moodulid hõlmavad kogu firma tegevust ning seetõttu on võimalik tarkvara abil luua firmas täielikult integreeritud infosüsteem, mis ei sisalda ainult raamatupidamise andmeid – TAAVI FINANTS, vaid ka näiteks infot klientide kohta – TAAVI KLIENDIHALDUS.

TAAVI Majandustarkvara koosneb alljärgnevatest moodulitest:

– töötasu arvestus, maksuaruandlus

- tööajatabelite koostamine

– kaupade jae- ja hulgimüük, tootmine, komplekteerimine

– põhivarade arvestus

– töötajate info haldamine

– firma eelarvete koostamine ja täitmise jälgimine

– kontserniarvestus

– finantsarvestus ,s.h. arved, kassa, pank

– suhted teiste firmadega ; kalender

– lisamoodul kohtutäiturite töö lihtsustamiseks

– lisamoodul reisibüroodele

– lisamoodul laenudega tegelevatele firmadele

Kellele programm mõeldud on?

Tarkvara sobib kõikidele ettevõtetele , nii hulgimüügiga tegelevatele, kui ka tootmisettevõtetele, samuti reisibüroodele ja laenulepinguid jälgivatele firmadele. Töövahendiks on tarkvara nii raamatupidajatele , müügimeestele, palgaarvestajatele , kui ka personalijuhtidele Erimoodulina on välja töötatud töövahendid kohtutäituritele, reisibüroodele ja laenulepingute haldamise moodul.

Programmi põhifunktsioonid

•kassa , pank, finantskanded, päevaraamat, pearaamat

•kuluaruanne•ostu – ja müügireskontro•bilanss ja kasumiaruanne, käibeandmik•müügipakkumised, ostu- ja müügitellimused ning -arved•laekumiste import pangast , maksekorralduste eksport internetipankadesse•amortisatsiooniarvestus põhivara programmis•töötasu ja maksude arvestus palga programmis, e-maksuameti faili koostamine•statistika aruanded palga- ja personaliprogrammis•puhkusevõlgnevuse arvestus personaliprogrammis•müügipakkumised, ostu- ja müügitellimused ning -arved finants- ja laoprogrammis•sisekäibed , tootmine , eriväljastus laoprogrammis

Programmi hind

Tarkvara hind sõltub kasutatavatest moodulitest, kasutajate arvust või näiteks töötajate arvust palga – ja personaliprogrammides. Hinnad algavad 2500.- ‘st kroonist, näiteks 10 töötajaga palgaarvestus. Finats ja ladu põhipaketi hinnaks on 10000 krooni, lisandub käibemaks. Tarkvara on võimalik ka rentida.

Milline on programmi ostmise järgne kasutajatugi?

Tarkvara hooldamiseks saab sõlmida teeninduslepingu ,mille maksumus on 25% litsentsi hinnast 12 kuuks .

Teenindusleping sisaldab :

•Uued versioonid tarkvarast

•Teenindus ja täiendused eelisjärjekorras•konsultatsioon telefoni- ja e-maili teel

Pakume oma klientidele ka kaughooldust – tarkvara konsultant saab kliendi arvuti ekraani ette võtta oma töökohalt ning koheselt klienti abistada.

Kas programmi hinnale lisanduvad muud kulud?

Programmi hooldamiseks soovitame sõlmida teenindusleping 25% litsentsi hinnast. Kui teeninduslepingut ei sõlmita, on võimalik programmi kasutada ka ostetud litsentsi hinnaga. Uus versioon maksab sel juhul 35% litsentsi hinnast.

Kas on seatud piirangud sisestavate andmete hulgale?

Andmete hulgale piiranguid pole.

Kas andmed on võimalik importida varem kasutusel olnud programmist?

Finants,lao-,palga- ja personaliprogrammi korral kantakse vanast tarkvarast üle põhiregistrid , näiteks kontode, klientide, kaupade ja töötajate nimekiri. Palgaprogrammi korral saab enamusest Eesti majandustarkvaradest üle kanda lisaks põhiregistritele ka kogu palgaarvestuse ajaloo.

Kas andmeid on võimalik eksportida Excelisse?

Kõiki aruandeid saab eksportida excelisse. Lisaks on võimalik aruandeid eksportida PDFi, Wordi, RTF ‘i.

Kas on võimalik muuta dokumentide kujundust (nt müügiarved)?

Müügiarved kujundatakse iga kliendi jaoks eraldi tarkvara konsultandi poolt. Soovi korral on võimalik kliendil osta aruandegeneraator, millega on võimalik kujundada aruandeid ja arve vorme.

Kas on olemas kaugkasutusvõimalus Interneti kaudu?

Kaugkasutamine on võimalik kasutades terminalserveril baseeruvaid lahendusi.

Autor: Taavi Tarkvara

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700