10. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viietärni rehvihotell Eestis

Juba vanarahvas ütles, et ega tali taeva jää. Autoomanikel on just praegu paras aeg mõtlema hakata, kuidas oma neljarattalist sõpra külmade tulekuks ette valmistada. Sest talv tuleb nagu ikka ootamatult.

AS Vianor müüb laias valikus sõiduauto, kaubiku ja veoauto, traktorite ja tööstusmasinate rehve. Veel pakutakse rehve mootoratastele, mopeedidele ja muudele sõidukitele. Lisaks rehvidele pakutakse ka teisi autole vajaminevaid tooteid: akud, õlid, veljed, sumbutid, amortisaatorid, autokosmeetika, kojamehed jne. Vianori töökodades on võimalik lisaks rehvivahetusele ja hooajalisele hoiustusele teostada õlivahetust, pisiremonti ja pesta autot.

AS Vianori tegevdirektor Kaspar Sepp oli lahkesti nõus näpunäiteid jagama. Et olen ka ise autoomanik, oli hea kuulda, millest tuleb rehvide valikul üldse lähtuda. Iga autojuht ja tema sõidustiil on erinevad, nii valitaksegi igaühe jaoks sobivad rehvid. Minusugusele autoomanikule, kes sõidab peamiselt linnas ja vahel ka pikemaid sõite linnast väljas, on kõige sobivamad ikkagi naastrehvid. Kaspar Sepa sõnul on naastrehvide ehk naelkummide osakaal ikka päris suur - umbes 80 % eestlastest autoomanikest eelistab naastrehve. Samasugune trend on ka mujal Põhjamaades. Kes aga palju välismaal ringi sõidab, see peab natuke jälgima teiste riikide seadusi - näiteks Poolas enam naastrehvidega sõita ei tohi.

Põhjamaade suurim müügi- ja teeninduskett

Vianor moodustab Põhjamaade ja Baltikumi suurima müügi- ja teenindusketi, millesse kuulub 346 müügipunkti Soomes, Rootsis, Norras, Sveitsis, Lätis, Eestis ja Venemaal. Eestis on teeninduspunkte 4: Tallinnas, Tartus, ja Pärnus.

Naastrehvid- kindel valik!Just naisautojuhid valivad peamiselt naastrehvid. Valjem müra on küll nende miinuseks, aga see on juba tundeküsimus.Samuti tuleb lamellrehvidega hoolikamalt oma sõiduvõtteid jälgida. Naisautojuhtidele soovitab Kaspar Sepp kindlasti naastrehve - see on kindel valik.

Vianoris on lai tootevalik ja sooodsad hinnad

Igal aastal müüb Vianor üle miljoni sõiduauto- ja kaubikurehvi. Pakutakse selliseid tuntud rehvimarke nagu Nokian, Michelin ja Bridgestone. Suurest läbimüügist võidab ka tarbija, kuna Vianori kui Põhjamaade suurima müügiketi eeliseks on võimalus osta korraga suuri kaubapartiisid. Sellega on tagatud soodne hind ja lai tootevalik.

Et talv ei tuleks ootamatult...

Tänapäeva kiire elutempo juures kiputakse unustama, et autosid tekib meie maanteedele üha rohkem ja rohkem, samas rehvivahetusi mitte. Kui ühel hommikul avastatakse, et esimene lumi on maas, siis... siis võib kindel olla, et rehvivahetuse järjekorrad kipuvad nädalaid pikad olema. Tark autoomanik mõtleb rehvivahetusele juba varakult ja sellisel juhul on tema ooteaeg ette helistamisel maksimaalselt 20 minutit. Sepp palub küll kõigile südamele panna, et kui autodel on nö “salamutrivõtmed”, siis need peaks teenindusse tulles alati kaasas olema ja soovitavalt kohas, kus remondimees need kiirelt üles leiab. Nii hoiab mõlema aega kokku. Senikaua kui teie autol rehve vahetatakse, saate rahulikult diivanil lõõgastuda, ajalehti ja ajakirju lugeda (naisteajakirju on rohkemgi kui meeste omi) ning maitsvat kohvi nautida.

Viietärni rehvihotell

Vianor pakub ka „Viietärni rehvihotelli” kasutamise võimalust. Tallinnas, Punane tn 6 asub Ida Euroopa suurim rehvihotell. Autoomanikul kaob vajadus tegeleda ise oma rehvidega, seda teeb Vianor. Vianor hoolitseb rehvide vahetuse, pesemise, tasakaalustamise ja hooajalise säilitamise eest. Vianori Eesti müügiketis töötab 43 aastatepikkuse kogemusega asjatundjat. Lai teeninduskett tagab ka selle, et sobiv müügipunkt asub alati läheduses.

Rehvihotell- kellele ja miks?

Rehvihotell kogub üha enam populaarsust. Seda hindavad kiire elutempo ning mugavusega harjunud inimesed. Sellel aastal saavad kõik uute rehvide ostjad tasuta rehvihotelli teenuse terveks hooajaks, muidu maksab teenus 450 krooni.

Loomulikult ei saanud ma küsimata jätta juba kaua pakitsenud küsimust - mida arvab Kaspar Sepp naisautojuhtidest? Kaspar Sepp:”Võin julgelt öelda, et keskmine naisautojuht on korralikum kui keskmine meesautojuht. Naistel on rohkem alalhoidlikkust ja nad ei võta mõtlematuid riske. Kuigi naised on emotsionaalsemad, on nad autoroolis olles üldjuhul tasakaalukamad”.

No nii naised, julgelt rooli!

Autor: Meelike Eenpuu-Villup

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700