Andrus Saar: Eesti aastal 2007 - õnn sõltub raha hulgast

Me oleme võrreldes 15 aasta taguse ajaga tõesti kõvasti muutunud. Kui tegime 15 aasta eest Hansapangale uuringu, domineeris veel seisukoht, et võlg on võõra oma. Ning särav pangakontor tekitas pigem võõristust – tolle aja ettekujutuses uhkesse pangakontorisse peljati sisse astuda, peegelsiledaks lihvitud kivipõrandal võib ju kergesti libiseda. Keskkond oli sedavõrd võõras tolles kontekstis.Praegu oleme olukorras, kus Eesti inimesed on kõvasti laenu võtnud. See on täiesti uus kogemus ja too vanavanemate elutarkus on siin kasutu.Võimalused on laienenud, ahvatlused on suurenenud. Sotsioloogilised uuringud on tõestanud, et õnnetunne on siin kindlas korrelatsioonis rahahulgaga. Mida rohkem raha, seda õnnelikum inimene on. Samasugused uuringud teistes Euroopa riikides näitavad, et selline seos rahahulga ja õnne vahel puudub. Mida rikkamaks saab ühiskond, seda nõrgemaks taoline seos aga muutub.

Loe edasi DIRECTOR 

 

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Majandustarkvara RAPID

Tarkvaraga RAPID saate korraldada keskmise või väikese ettevõtte raamatupidamise ja majandusarvestuse - laoarvestus, palgaarvestus, teenindus, üüriarvestus, jm. RAPIDi tasuta versiooniga saab töö tehtud üksikettevõtja, alustav ettevõte või mittetulundusühing.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad