Autor: Raamatupidaja.ee • 31. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Epicor toob turule iScala 2.3

2006. aastal ajakirja Fortune poolt saja kiiremini kasvava ettevõtte hulka valitud Epicor Software Corporation teatas eile, et nüüdsest on saadaval majandustarkvara Epicor iScala uusim versioon Epicor iScala 2.3. Uus iScala 2.3. võimaldab ettevõtetel senisest oluliselt tõhusamalt korraldada oma müügi-, turustus-, ostu-, planeerimis- ja tootmistegevust.

Epicor iScala kasutajad on ülemaailmsed korporatsioonid ja suured regionaalsed kontserniettevõtted üle maailma, hotellinduses, hulgikaubanduses, masinatööstuses, farmaatsiatööstus toetades Eestis rohkem kui 100 suurettevõtte äriprotsesse. Märkimisväärne tähelepanu rahvusvahelisele kontserniaruandlusele ja riikidevahelistele kaubandusnõuetele muudab Epicor iScala ideaalseks ärilahenduseks kontserniettevõtetele rahvusvaheliseks kasutuselevõtmiseks.

Epicor Software Estonia piirkonnajuhi

Monika Lanemani

 

Rahvusvaheliselt tunnustatud infotehnoloogia analüüsikeskuse Gartner Group ekspertide sõnul peavad organisatsioonid tulenevalt turgude globaliseerumisest, konkuretsi suurenemisest ning tarneahela keerulisuse kasvust oma tarneahela korraldamisel lähtuma ülemaailmsest perspektiivist. Gartneri seisukoht on, et taolises keskkonnas on edu võtmeks läbipaistvus ja koostöö erinevate äriprotsesside vahel.

 

Seetõttu ongi uusimas versioonis senisest veelgi suuremat tähelepanu pandud tsentraliseeritusele, riikidevahelisele ettevõtlusele, turvalisusele ja rahvusvahelisele kontserniaruandlusele.

Edendamaks erinevate rahvusvaheliste ettevõtete äritegevust, võimaldab iScala2.3 riikidepõhiseid seadistusi, paljuvaluutalisust, mitmekeelsust ja integreeritavat funktsionaalsust.

“Epicor iScala sobib ideaalselt kontserniettevõtetele, näiteks Eestis asuvale emaettevõttele tütarettevõtetega Lätis, Leedus, Soomes, Venemaal ja mujal,” ütles Laneman.

20 aastat tarkvaraturu tunnustatud liidrite hulka kuulunud Epicor Software Corporation tegeleb integreeritud majandustarkvara, kliendisuhetejuhtumise ja varustusahela planeerimise tarkvaralahenduste tarnimisega üle maailma.

Epicori seni tuntumad tooted on majandustakvarad iScala ja Enterprise ning erilahendused Vantage ja Vista tootmisettevõtetele.

Lisainfo:

Monika Laneman

Piirkonnajuht6544 89450 84 219[email protected]

www.epicor.com

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700