TTÜ Tallinna Kolledž

Aadress: Tõnismägi 14,
10119 Tallinn,
Eesti
Telefon: 627 26 86, 627 26 87
E-post: tk@ttu.ee
Kodulehekülg: http://www.tk.ttu.ee

TTÜ Tallinna Kolledž annab rakenduskõrgharidust neljal erialal, sealhulgas 2005. aastal akrediteeritud majandusarvestus. Kooli lõpetanud saavad Tallinna Tehnikaülikooli diplomi ning õiguse jätkata õpinguid mis tahes Eesti ülikooli magistriõppes.

Majandusarvestuse õppekava valmistab ette raamatupidamise eriala spetsialiste, kellel on haridusastmele vastav laiapõhjaline kutsealane kompetents (kaasa arvatud siseauditi eriala). Kooli lõpetanud leiavad töö pankades, mitmesuguse omandivormiga ettevõtete ja organisatsioonide pearaamatupidajatena, finantsjuhtidena ning finantsanalüütikutena.

Iseloomulikud erialaained: maksud ja eelarvesüsteem, finantsarvestus, eelarvestus, kuluarvestus, finantsanalüüs, aastaaruandluse koostamine ja analüüs, audiitorkontroll, raamatupidamisarvestuse arvutiprogrammid, töö- ja palgakorraldus, personalitöö, tööõigus.

On võimalik õppida kahes õpilasstaatuses:

Üliõpilased on kõikidele sisseastumistingimustele vastavad ning konkursi korras vabadele üliõpilaskohtadele pääsenud kandidaadid.Täiendõppuri kohale pääseb igaüks, kel on keskharidus ning kes maksab oma õppimise ise kinni. Kandidaat ei pea vastama sisseastumistingimustele üliõpilaskohale. Konkurssi ei ole. Võetakse vastu kõiki soovijaid, kellel on keskharidus või sellele vastav kvalifikatsioon.

Täiendõppurile ei laiene üliõpilase õigused (saada üliõpilaspilet ja haigekassakaart, kaitsejõududes teenistuse ajapikendus), kuid laienevad suures osas üliõpilase kohustused (eksamid sooritatakse samadel tingimustel). Põhierinevus seisneb selles, et täiendõppur saab õppida palju aeglasemalt kui näeb ette tüüpõpingukava, talle ei esitata õppemahu kohustust. 20 ainepunkti kogumisel on tal aga õigus üle minna üliõpilaskohale. Kui mitte varem, siis diplomitöö kirjutamise etapis taotleb täiendõppur üliõpilaskohta ning lõpetab ülikooli üliõpilasena.

Õppevormid

Statsionaarse õppe loengud toimuvad põhiosas päevasel ajal (E-R 8.30-17.00). Kui mõnel õppekaval on piisavalt suur arv soovijaid õppida õhtusel ajal, 18 inimest või enam, siis avatakse ka õhtuõpe (E-R 17.00-21.00). Päevaõppe tudengid peavad aga valmis olema selleks, et üksikute õppeainete loengud (näiteks külalislektorite puhul) saavad toimuda ainult õhtusel ajal.

Kaugõppe loengud toimuvad 2 korda kuus, üle nädala R,L,P 9.00-17.30.

Osale arutelus

  • Maria Kupinskaja

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

RICKMAN TRADE OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Rickman Trade OÜ

23. september 2018

TALOT otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Talot AS

30. september 2018

RAMIRENT otsib oma AR osakonda SOOME GRUPI JUHTI

Ramirent Shared Services AS

02. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad