TTÜ Tallinna Kolledž

Aadress: Tõnismägi 14,
10119 Tallinn,
Eesti
Telefon: 627 26 86, 627 26 87
E-post: tk@ttu.ee
Kodulehekülg: http://www.tk.ttu.ee

TTÜ Tallinna Kolledž annab rakenduskõrgharidust neljal erialal, sealhulgas 2005. aastal akrediteeritud majandusarvestus. Kooli lõpetanud saavad Tallinna Tehnikaülikooli diplomi ning õiguse jätkata õpinguid mis tahes Eesti ülikooli magistriõppes.

Majandusarvestuse õppekava valmistab ette raamatupidamise eriala spetsialiste, kellel on haridusastmele vastav laiapõhjaline kutsealane kompetents (kaasa arvatud siseauditi eriala). Kooli lõpetanud leiavad töö pankades, mitmesuguse omandivormiga ettevõtete ja organisatsioonide pearaamatupidajatena, finantsjuhtidena ning finantsanalüütikutena.

Iseloomulikud erialaained: maksud ja eelarvesüsteem, finantsarvestus, eelarvestus, kuluarvestus, finantsanalüüs, aastaaruandluse koostamine ja analüüs, audiitorkontroll, raamatupidamisarvestuse arvutiprogrammid, töö- ja palgakorraldus, personalitöö, tööõigus.

On võimalik õppida kahes õpilasstaatuses:

Üliõpilased on kõikidele sisseastumistingimustele vastavad ning konkursi korras vabadele üliõpilaskohtadele pääsenud kandidaadid.Täiendõppuri kohale pääseb igaüks, kel on keskharidus ning kes maksab oma õppimise ise kinni. Kandidaat ei pea vastama sisseastumistingimustele üliõpilaskohale. Konkurssi ei ole. Võetakse vastu kõiki soovijaid, kellel on keskharidus või sellele vastav kvalifikatsioon.

Täiendõppurile ei laiene üliõpilase õigused (saada üliõpilaspilet ja haigekassakaart, kaitsejõududes teenistuse ajapikendus), kuid laienevad suures osas üliõpilase kohustused (eksamid sooritatakse samadel tingimustel). Põhierinevus seisneb selles, et täiendõppur saab õppida palju aeglasemalt kui näeb ette tüüpõpingukava, talle ei esitata õppemahu kohustust. 20 ainepunkti kogumisel on tal aga õigus üle minna üliõpilaskohale. Kui mitte varem, siis diplomitöö kirjutamise etapis taotleb täiendõppur üliõpilaskohta ning lõpetab ülikooli üliõpilasena.

Õppevormid

Statsionaarse õppe loengud toimuvad põhiosas päevasel ajal (E-R 8.30-17.00). Kui mõnel õppekaval on piisavalt suur arv soovijaid õppida õhtusel ajal, 18 inimest või enam, siis avatakse ka õhtuõpe (E-R 17.00-21.00). Päevaõppe tudengid peavad aga valmis olema selleks, et üksikute õppeainete loengud (näiteks külalislektorite puhul) saavad toimuda ainult õhtusel ajal.

Kaugõppe loengud toimuvad 2 korda kuus, üle nädala R,L,P 9.00-17.30.

Osale arutelus

  • Maria Kupinskaja

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Standard ERP on integreeritud äritarkvara keskmistele ja suurtele ettevõtetele.

Standard ERP ühendab endas traditsioonilise ettevõtte ressursiplaneerimise (ERP) ja kliendihalduse (CRM) kõrval laialdasel hulgal erilahendusi lähtuvalt ettevõtte spetsiifikast ning vajadustest.

Taavi Majandustarkvara

Taavi Majandustarkvara iseloomustab laialdane funktsionaalsus, integreeritavus ja hea klienditugi. TAAVI Majandustarkvara aitab ettevõttel luua tervikliku integreeritud infosüsteemi, mis käib pidevalt ajaga kaasas.

Valdkonna tööpakkumised

BonBon Lingerie otsib RAAMATUPIDAJAT

BonBon Lingerie OÜ

01. aprill 2018

Uudised

Tööriistad