Autor: Raamatupidaja.ee • 19. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

UUENDUSED HANSAWORLD VERSIOONIS 5.1

HansaWorld Business Organizer

HansaWorld 5.1 toetab uute platvormina Symbian keskkonda, mida kasutatakse Nokia äritelefonidel. HansaWorld Business Organizer annab Sinule reaalajas juurdepääsu majandustarkvara kõigile osadele. Lisaks aruannete vaatamisele on võimalik andmeid ka sisestada ja töödelda. Pidev ligipääs ettevõtte infole aitab edendada müüki, vähendab kulusid, toetab paremat klienditeenindust ning tagab kokkuvõttes firmale konkurentsi- tingimustes parema positsiooni. Eelised:

- vähendab kulusid reisil olles;

- kiiremad ärikriitilised otsused;- tõstab klienditeeninduse taset, muutes info kiiresti kättesaadavaks;- pakub reaalajas (WiFi,3G,GPRS,GSM) ühendust ilma vajaduseta andmeid sünkroniseerida;- lihtne paigaldada ning kasutada.

Sisseehitatud Skype toetus

Võimalus kohe HansaWorld majandustarkvarast helistada välja kontaktisikutele. HansaWorldi seotus internetitelefoniga Skype aitab pakkuda klientidele paremat teenindust ja aitab kulusid madalal hoida. HansaWorldi tarkvarasse on lisatud uus funktsioonaalsus, mis võimaldab kasutajatel programmist lahkumata võtta ühendust vajalike inimestega nii oma firma siseselt kui ka väljastpoolt. Suhtlemiseks võib kasutada IP telefoni, Skype’i, e-maili või online foorumit. Ühendused on kiired ja lihtsad, kuna kõik vajalikud kontaktandmed on majandustarkvaras “Kontaktide” registris olemas. Kui kasutusel on ka Kliendihalduse/CRM moodul, säilitatakse kõnede kohta ajalugu, mis annab hea ülevaate töötajate tegevusest. Kliendihalduse/CRM-süsteemi ühendamine Skype’i ülipopulaarse tasuta internetitelefoniga annab kasutajatele mitmeid eeliseid:

- madalamad telefonikulud ning puudub vajaduse investeerida keskjaamadesse- kiired ühendused otse Kontaktide registrist tülika numbriotsimiseta- täiuslikum kliendihaldus- kõnede ajaloo salvestamine- töötajate kõnede pikkuse jälgimine

Interneti Teenused

HansaWorld toodete 5.1 versioonil on varuks veel teinegi oluline uuendus –

Interneti Teenused

SMS saatmine

Puudub vajadus eraldi SMS saatmise tarkvara jaoks. Saada SMS oma kontaktidele, mis on sisestatud Klientide registrisse.

Hoia häid kliendisuhteid ning saada oma kliendile SMS,

-

-

-

-

Kiire ja lihtne!

Krediidiinfo

HansaWorld vahendab Krediidiinfo teenust. HansaWorld-iInterneti Teenustenime kandev uuenduslik tehnoloogiline lahendus on mitmekordselt turvatud ja alati kättesaadav.

HansaWorld majandustarkvara kõikide tooteseeriate kasutajatel on nüüdsest võimalik saada Krediidiinfo raportit "Maksehäire aruanne" otse majandustarkvarast. See on esimene HansaWorldi poolt loodud uudsel tehnoloogilisel lahendusel põhinevatest informatsiooni-vahendusteenustest. Kasutajad võidavad oluliselt ajas. Eriti mugavaks teeb uue teenuse asjaolu, et kasutaja ei pea sõlmima lepinguid mitme osapoolega. Krediidiinfo plaanib teha edaspidi HansaWorldi kasutajatele kättesaadavaks ka mitmed teised andmebaasipõhised raportid.

Pakutav teenus on versiooniga 5.1 automaatselt saadaval.

Alarmid

Soovid meeldetuletust kohtumise toimumisest, telefoni kõne tegemisest, aruande saatmisest? Versioonis 5.1 on võimalik sisestada Tegevusi, mis sul teha on vaja. Tegevustest moodustub nimekiri, mida saad igal hetkel avada ning üle vaadata. Igale tegevusele on võimalik lisada automaatne teavitus just õigel ajal. Ettemääratud kuupäeval ja kellaajal saab kasutaja teavituse ekraanile. Lähiajal on lisandumas võimalus saada meeldetuletus ka e-mailiga või SMS-iga.

Kasutusmugavus

• Kaks keelt

Lisaks eesti keelsele programmi töölauale on uues versioonis vaikimisi kaasas ka vene keelne. Keeli saab vahetada jooksvalt töö käigus, kasutades klahvikombinatsiooni CTRL+F9.

• Intergeeritus MS Exceliga

Ühe nupuvajutusega saab kõiki aruandeid avada otse MS Excelis. Puudub vajadus aruandeid vahepeal faili salvestada.

• Aruannete hetkeseis

Kasutaja Seadistuste moodulisse on lisandunud on uus aruanne, võimaldab vaadata aruannete

hetkeseisu (on vajalik suurte aruannete korral). Võid käivitada mitu aruannet korraga ja jätkata

tavapärast tööd. Kui aruanne on valmis, ilmub see kohe ekraanile. “Aruannete hetkeseis” näitab

jooksvalt mitu aruannet veel käivad. Kui soovid, saad samast aknast aruande arvutuse lõpetada.

• Ühine Klientide ja Hankijate register “Kontaktid”

Eelmistes versioonides võeti kasutusele ühtne register firma partnerite - nii klientide kui hankijate jaoks, et vähendada vajadust andmeid topelt sisestada ning hoida aega kokku hulgaliste kontaktandmete haldamisel. Versioonis 5.1 on selle registri nimeks “Kontaktid” ning kogu vajaliku info (telefoninumbrid, e-maili, aadressid, ametinimetused jpm) klientide, hankijate ning nende kontaktisikute kohta leiad mugavalt iga ettevõtte kaardilt.

Tehnilist

• Uus moodul

Integratsioon

Uus moodul koondab kõiki eksporte erinevate moodulite alt. Lihtne leida vajalik eksport ühest kohast. Võimaldab lihtsalt eksportida erinevaid andmeid programmist, et neid saaks töödelda või kasutada teistes programmides.

• HansaWorld FirstOffice client-server lahendus.

Mitme protsessori toetus

5.1 versioon toetab mitme protsessoriga servereid(DP/HT/Dual Core). Uue lahendusena kasutatakse ära parallelselt mõlemat protsessorit, et kiirendada oluliselt näiteks aruandlust.

______________

NB! Loetletud funktsionaalsus võib erineda sõltuvalt kasutatavast tootest (HansaWorld Enterprise, HansaWorld SBE või HansaWorld FirstOffice).

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700