Vastab Kristel Aarna

Kes
ma olen?

Olen tudeerinud Tartu Ülikoolis majandusküberneetikat ja Ameerika Ühendriikides Bentley College\'is finantse. 1999. aastal Ameerikast tagasi tulles liitusin KPMG-ga. Olen viimase seitsme aasta jooksul tegelenud ettevõtete ostude-müükide ja ühinemiste nõustamisega. Tehingute nõustamise teema on väga mitmekülgne ja huvitav ning ma usun, et suudan end sellega veel pikalt põnevil hoida.

Mida tähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Kuigi raamatupidamise hea tava annab järjest suuremaid võimalusi raamatupidajatel oma loomingulisust näidata, on täpsus, korrektsus ja süsteemsus minu arvates siiski raamatupidaja põhiväärtusteks. Mina näen raamatupidajat tavaliselt nö külalise pilguga ja küsin temalt sageli ebatavalisi küsimusi. Vahva on koos töötada inimesega, kes väljakutsetest innustub ja kelle mõte kohe kaasa töötama hakkab.

Millised on need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Ameerikas elades sai viis aastat järjest kadedusega vaadatud, kuidas pühade eel inimesed kinkide otsimise raskuse üle kurtsid ja järjekordse suguvõsa kokkutuleku eel hädaldasid. Mul on hea meel, et Eestis olles jääb aega isegi väheks, et kõikide sugulaste-sõpradega kohtuda. Ja muretsema peab pigem selle pärast, kuidas 25 lähimat sugulast laua ümber ära mahutada või kui lapsel lähevad oma mitmete onude-tädide nimed sassi.

Sinuga, hea konverentsil osaleja, tahan jagada Juhan Viidingu loomingut:

Mis on see luuletaja luule?

See on:

kui mõtled elule

ja millelegi muule.


Mis on see inimese osa

siin laias ilmas?

End mitte ära magada.

Pea seda silmas.
Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

TAAVI PALK – parim valik kõigile palgaarvestajaile

Töötasude arvutamist ja maksustamist puudutava seadusandluse igaaastane muutumine ja uute peensuste jätkuv lisandumine on palgaarvestusest teinud ühe komplitseerituma valdkonna finantsarvestuses.

Kiire ja lihtne aruandlus ja palgaarvestus

Raamatupidamistarkvaraga AccountStudio muudad aruannete koostamise ja palkade arvestamise kordades lihtsamaks ja kiiremaks.

Valdkonna tööpakkumised

Maxima otsib FINANTSANALÜÜTIKUT

Maxima Eesti OÜ

22. detsember 2017

Taxify is looking for an ACCOUNTANT

Taxify OÜ

17. detsember 2017

Uudised

Tööriistad