Vastab Kristel Aarna

Kes
ma olen?

Olen tudeerinud Tartu Ülikoolis majandusküberneetikat ja Ameerika Ühendriikides Bentley College\'is finantse. 1999. aastal Ameerikast tagasi tulles liitusin KPMG-ga. Olen viimase seitsme aasta jooksul tegelenud ettevõtete ostude-müükide ja ühinemiste nõustamisega. Tehingute nõustamise teema on väga mitmekülgne ja huvitav ning ma usun, et suudan end sellega veel pikalt põnevil hoida.

Mida tähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Kuigi raamatupidamise hea tava annab järjest suuremaid võimalusi raamatupidajatel oma loomingulisust näidata, on täpsus, korrektsus ja süsteemsus minu arvates siiski raamatupidaja põhiväärtusteks. Mina näen raamatupidajat tavaliselt nö külalise pilguga ja küsin temalt sageli ebatavalisi küsimusi. Vahva on koos töötada inimesega, kes väljakutsetest innustub ja kelle mõte kohe kaasa töötama hakkab.

Millised on need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Ameerikas elades sai viis aastat järjest kadedusega vaadatud, kuidas pühade eel inimesed kinkide otsimise raskuse üle kurtsid ja järjekordse suguvõsa kokkutuleku eel hädaldasid. Mul on hea meel, et Eestis olles jääb aega isegi väheks, et kõikide sugulaste-sõpradega kohtuda. Ja muretsema peab pigem selle pärast, kuidas 25 lähimat sugulast laua ümber ära mahutada või kui lapsel lähevad oma mitmete onude-tädide nimed sassi.

Sinuga, hea konverentsil osaleja, tahan jagada Juhan Viidingu loomingut:

Mis on see luuletaja luule?

See on:

kui mõtled elule

ja millelegi muule.


Mis on see inimese osa

siin laias ilmas?

End mitte ära magada.

Pea seda silmas.
Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Paindlik NOOM pakub erilahendusi

Üks korralik majandustarkvara on kohaldatav Teie ettevõtte soovide ja vajadustega. Astro Balticsi loodud majandustarkvaraga NOOM saate kindlad olla, et tarkvara suudab kaasas käia kõikide erisoovidega, mis Teie ettevõtte arenedes võivad tekkida.

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Valdkonna tööpakkumised

MAXIMA EESTI OÜ otsib PEARAAMATUPIDAJAT

Fontes PMP OÜ

22. oktoober 2018

Uudised

Tööriistad