Vastab Andres Kull

Kes
ma olen?

Olen Andres Kull, Kroonpressi juht. Selles ametis 8 aastat. Pole kahetsenud, päris huvitav töö. Tegelikult on areng olnud praktiliselt kõikjal nii kiire, et oleks imelik kui kellelgi on igav hakanud. Sõnakõlks "uusi väljakutseid otsima" ei kuulu mu lemmikute hulka, leian neid igalt sammult. Sestap olen hetkel rahul - see millega tegelen meeldib mulle.

Mida tähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Imetlen inimesi, kes suudavad istuda tundide kaupa ühe koha peal ja midagi teha. Endale tundub see ilmvõimatu. Seega on raamatupidaja minu jaoks natuke müstiline tegelane, kannatlikkuse võrdkuju ja täpsuse ikoon. Tema teab palju iga liigutus maksab, raamatupidaja jaoks on igal tegevusel rahaline mõõde. Ta armastab pabereid, kaubakastist vaatab põlglikult mööda, kuid silmad hakkavad särama saatedokumente nähes. Samas ei ole uimerdis, raamatupidaja töös ei ole ega saa olla lõpetamata tegevusi, lahtisi otsi. Kuidagi PEAB olema võimalik, miski ei saa lohisema jääda.

Millised on need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Tahaks et inimestel oleks parem elada. Näen selles oma missiooni ettevõtte juhina. Tean, et see ei ole kõik minu võimuses, aga nii mõndagi saab siiski ära teha. Ei luba kellelegi 4 aasta pärast maksta lihtsalt 25 000 kroonist palka, tahan anda oma töötajatele võimaluse see ka välja teenida. Paljud juba teenivadki. Kurvaks teeb mõnede inimeste eluhoiak - hoolimatus iseenda, teiste ja oma töö suhtes. Inimestes peaks olema rohkem eneseväärikust mitte mõttetut upsakust ja üleolekutunnet. Väärikustunne algab ka töökeskkonnast, seepärast oleme alustanud töötingimuste parandamise programmi.

Sinule, hea konverentsil osaleja, tahan öelda et..

Tööd teha tuleb küll kohusetundega, aga ärge võtke seda liiga tõsiselt! Ja uskuge - kõik tuleb palju paremini välja! Vähema vaevaga.


Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem

Ellrex digidoc on ettevõtte dokumentide haldus- ja arhiveerimise süsteem mis on eraldatud raamatupidamise programmist.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad