Vastab Tiina Maalinn

Kes
ma olen?

Olen KMRA Audiitorbüroo partner audiitor. Seda ametit olen pidanud 9 aastat. Töö on huvitav, sest iga ettevõte on unikaalne. Viimastel aastatel oleme oma noores ettevõttes natuke spetsialiseerunud ja tegelen rohkem kontserni- ja maksuarvestuse ning äriõigusega. Seadusandlus muutub, tööd on palju ja aina rohkem soovin leida aega puhkamiseks. Enamuse vabast ajast veedan merel - tegelen võistluspurjetamisega. See annab võimaluse igapäevasest arvudemaailmast ennast välja lülitada ja tegeleda ainult loodusjõududega, see on minu jaoks 100% puhkus.

Mida tähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Pearaamatupidaja, raamatupidaja on ettevõtte juhi parem käsi, kes paneb ettevõtte tegevuse arvude keelde ja hiljem tõlgib selle teistele arusaadavaks. Analüüsib riske ja hoiatab ohtude eest. Ta peab nägema ettevõtet kui tervikut ja oskama vaadata tulevikku. Raamatupidamises on iga arvu taga majandustehing, mis mõjutab ettevõtte majandustulemust, mõne numbri taga on oluline pööre ettevõtte majanduses.

Head raamatupidajat väärtustatakse aina rohkem.

Millised on need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Elule annab suuna pere, töö ja hobi, nende parim kooskõla. Ilma pereta oleks elu väga poolik, õnn on omada lapsi. Mul on hea meel, et olen leidnud töö ja hobi, millega mulle meeldib tegeleda.

Sinule, hea koolitusel osaleja, tahan öelda et..

Ettevõtte tegevuse juures on arvude keel huvitav, oska vaid seda lugeda ja tõlgendada. Reeglid, mille järgi raamatupidamist tuleb teha, muutuvad pidevalt. Seepärast peab kogu aeg lugema, õppima, hoidma end muutustega kursis.

Praegusel ajal inimesed töötavad väga palju, leiavad väga vähe aega puhkamiseks, on stressis ja ületöötanud. Tuleb osata ka aega maha võtta ja puhata, tuleb leida teine tegevus, hobi, millega tegeledes lülitad töömõtted endast välja.

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Taavi Majandustarkvara

Taavi Majandustarkvara iseloomustab laialdane funktsionaalsus, integreeritavus ja hea klienditugi. TAAVI Majandustarkvara aitab ettevõttel luua tervikliku integreeritud infosüsteemi, mis käib pidevalt ajaga kaasas.

Standard ERP on integreeritud äritarkvara keskmistele ja suurtele ettevõtetele.

Standard ERP ühendab endas traditsioonilise ettevõtte ressursiplaneerimise (ERP) ja kliendihalduse (CRM) kõrval laialdasel hulgal erilahendusi lähtuvalt ettevõtte spetsiifikast ning vajadustest.

Valdkonna tööpakkumised

Taxify is looking for an ACCOUNTANT

Taxify OÜ

17. detsember 2017

Maxima otsib FINANTSANALÜÜTIKUT

Maxima Eesti OÜ

22. detsember 2017

Uudised

Tööriistad