Vastab Heli Raidve

Kes ma olen?

Olen üle 10 aasta tegelenud tööõigusega, alates 1997. aastast Heli Raidve Tööõigusabi AS juhataja ja jurist. Nõustan põhiliselt tööandjaid tööõiguse alaselt, esindan töövaidluskomisjonis ja kohtus. Olen Äripäeva Kirjastuse poolt välja antud "Tööõiguse käsiraamatu" üks autoreid. Eesti Konverentsikeskuse, Eesti Maksumaksjate Liidu, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja, Eesti Õiguskeskuse, Preismann Koolituse, Tallinna Konverentside jt lektor. Õpin Tartu Ülikoolis magistriõppes õigusteadust. Äripäeva juhtimiskolleegiumi liige, Eesti Naisettevõtjate Liidu asutajaliige, Tallinna NNKÜ-NMKÜ juhatuse liige, AS Allecto nõukogu liige.

Mida tähendab minu jaoks raamatupidamine/raamatupidaja?

Raamatupidaja on minu arvates tööandja mõistus ja südametunnistus ühes isikus. Temast sõltub väga suurel määral, kas äriühingu tegevus on teiste isikute (s.h töötajate, partnerite, klientide, riigi jt) suhtes õiglane ja seaduslik.

Millised on need väärtused, mis annavad minu elule suuna?

Armastan oma lähedasi ja lapsi. Aktsepteerin inimeste õigust isiklikule arvamusele ja veendumustele. Austan tarku ja suure südamega inimesi ning hindan inimesi, kes suudavad õppida, elus oma koha leida ja sellest rõõmu tunda. Tunnen uhkust, et olen suutnud anda kolmele lapsele turvalise kodu ja kasvatada nad tublideks noorteks inimesteks. Ja arvestades, kui üürike on elu, püüan tänuga kasutada iga päeva nii, et sellest tunneks rõõmu nii inimesed minu ümber kui ka mina ise.

Sinule, hea konverentsil osaleja, tahan öelda et...

Oled raamatupidaja elukutset valides teinud õige ja tänuväärse otsuse. Sul on huvitav ja vaheldusrikas töö, mis annab igal päeval võimaluse võtta vastu väljakutseid ja suhelda selle käigus huvitavate inimestega. Sa oskad tööd, mis toidab ja millega mitte kunagi nälga ei jää. Sul on võimalus olla teistele kasulik, õppida juurde, saada veel paremaks ja võtta vastu uus väljakutse. Ja kuna Sul on võimalik osaleda konverentsil, siis on Sul ilmselt ka tubli tööandja, kes Sind hindab ja Sinu õppimise soovi toetab. Edu ja jõudu Sulle ning päikest igasse päeva!

Osale arutelus

Toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Raamatupidajat sotsiaalmeedias

RSS
Palgakalkulaator
Maksuvabastus (kuu)
Maksuvabastus (aasta)

Toetajad:

Tarkvara

Lihtne äritarkvara juhile

BudgetMatador on juhi töölaud ettevõtte rahaasjade haldamiseks. Rakendus optimeerib juhi ning raamatupidaja vahelist koostööd ning annab juhile mõeldud ülevaate ettevõtte finantsolukorrast.

Parima juhtimisaruandluse ja automatiseeritud raamatupidamisega majandustarkvara Suno365

Columbus Eesti on toonud turule uue täisfunktsionaalse majandustarkvara Suno365. Tegu on pilvepõhise ja kuutasulise majandustarkvaraga (ERP) ettevõtetele, kes hindavad kaasaegseid lahendusi taskukohaste kuludega.

Valdkonna tööpakkumised

PLAYTECH ESTONIA OÜ is hiring a SENIOR ACCOUNTANT in Tartu

Playtech Estonia OÜ

04. jaanuar 2019

Uudised

Tööriistad